zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 İyi günler. Ekran kartım güncel olmasına rağmen birden AMD Radeon'da yararlandığım ekran kaydı alma özelliği ve genel kısmı gitti. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
İyi günler. Ekran kartım güncel olmasına rağmen birden AMD Radeon'da yararlandığım ekran kaydı alma özelliği ve genel kısmı gitti. Yardımcı olabilecek var mı?
4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 7 Şubat 2022 #2 Windows Update üstüne sürücü kurmuş olabilir mi? AMD Cleanup Utility ile sürücüyü kaldırdıktan sonra güncel sürüyücü indirmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows Update üstüne sürücü kurmuş olabilir mi? AMD Cleanup Utility ile sürücüyü kaldırdıktan sonra güncel sürüyücü indirmeyi deneyebilirsiniz.
KS KS zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #3 449643 dedi: Windows Update üstüne sürücü kurmuş olabilir mi? AMD Cleanup Utility ile sürücüyü kaldırdıktan sonra güncel sürüyücü indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deniyicem teşekkürler Artı 0 Eksi
449643 dedi: Windows Update üstüne sürücü kurmuş olabilir mi? AMD Cleanup Utility ile sürücüyü kaldırdıktan sonra güncel sürüyücü indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deniyicem teşekkürler
p4l4 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 48 12 Aralık 2024 #4 Dostum upluyorum fakat o zaman bu sorunu nasıl çözmüştün. Artı 0 Eksi