AMD Radeon gösterilen FPS ve sıcaklık değerleri doğru mu?

Arkadaşlar selam, Radeon uygulamasının içine FPS değerlerinden sıcaklık değerlerine kadar gösteren bir özellik var. Her oyunda direkt çalışıyor. Hatta masaüstünde de çalışıyor. Fakat şunu fark ettim özellikle sıcaklık değerlerinde 2-3 derece daha az gösteriyor gibime geldi. Bu özellik değerleri doğru veriyor mu? Bazı oyunlarda Afterburner çalıştıramıyorum. Buna mecbur kalıyorum. Var mı başka bir uygulama öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını doğru gösteriyor. İşlemcide arada bug oluyor.

Hocam öncelikle AMD Radeon yazılımını kullanmadığım için şunu sorayım MSI Afterburner gibi bir FPS göstergesine mi sahip yoksa Alt-Tab yapıp mı sıcaklık değerlerini kontrol ediyorsunuz. Yani eğer programdan programa geçiş yapıyorsanız değerlerin bi kaç derece oynaması normal. Ve hangi oyunlarda Afterburner çalışmaması gibi bir durum mevcut. Ekstra başka bir "ekran üstü" ( tam olarak ne demem gerektiğini kestiremedim MSI Afterburner gibi ekstra göstergeye sahip yahut mesele belli programlar oluyor ping değerini göstermek için o gibi programları kastediyorum.) program hali hazırda açık ise MSI Afterburner aynı anda çalışmayabiliyor. Mesela LoL için Senpai denilen bir program var, oyun içinde itemler karşı takıma ait belli verileri gösteren üçüncü taraf bir yazılım. Bunla aynı anda MSI Afterburner çalışmıyor gibi.

Şu şekilde gösteriyor. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi yönetici olarak açtığım oyunlarda afterburner çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…