AMD Radeon Graphics kullanımına AMD'nin adrenalin uygulamasından baktığımda kullanımı genellikle %0 oluyor ama tükettiği watt değeri 25-30 arası değişiyor. Sizce kapatılmalı mı bir işe yarıyor mu veya kapatırsak herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
AMD Radeon Graphics kullanımına AMD'nin adrenalin uygulamasından baktığımda kullanımı genellikle %0 oluyor ama tükettiği watt değeri 25-30 arası değişiyor. Sizce kapatılmalı mı bir işe yarıyor mu veya kapatırsak herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
Hazır sistem var r5 7600 ve 9060xt.Laptop kullanıyorsan ve harici bir ekran kartın varsa kapaman pil süresi açısından iyi olmayabilir.
Hazır sistem var R5 7600 ve 9060XT.
Tamamdır hocam teşekkür ederim açık dursun o zaman bir sıkıntı yapmıyor zaten şu an.Yani gereksiz RAM depoluyorsa kapatılabilir.
Çözüldü: Ryzen 7600X dahili GPU kapatma
Merhaba iyi Sosyaller. Oyunlarda drop sorunu yaşıyordum ki dün fark ettim MSI Afterburner'da GPU 1 olarak dahili grafik kart var. Ve oyunlarda kullanımı bazen %0 düşerken bazen de %30 55 arası gidip geliyor ve anlık takılma yaşıyorum. Hatta BF 5 18 GB RAM kullanımım çıktı. Dahili GPU kapatsam...www.technopat.net
Böyle bir konu var kapat diyen kapatma diyende olmuş. Kapatıp sıkıntı yaşayan da olmuş ama kapatsanız bir sıkıntı çıkarmaması lazım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.