AMD Radeon HD 4550 voltaj ile Overclock nasıl yapılır?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Merhaba, MSI Afterburner ile kartı 600 MHz civarına çıkardığımda bile yükte 51 derece olduğunu gördüm. Fakat daha fazla frekans verince (600 MHz üstüne çıkınca) ekran gidiyor. Voltaj vererek performansı artırmak istiyorum ama MSI Afterburner'da bu seçenek açık değil. Nasıl yapmalıyım?
msi.PNG

Not: Voltaj kontrolü seçeneği açık, ama hala seçenekler aktif gözükmüyor.

Merhabalar,

AMD Radeon 5450HD 1GB DDR3 ekran kartım vardı ve çöpe attım. Lolü bile 40fps oynatıyordu tamamen en kötü grafik ayarlarında.

AMD Radeon 6870HD 1GB 256 BİT ekran kartı aldım 2.el ve kurtuldum. Lolü en yüksek ayarlarda bile 100fps oynuyorum. 2.el fiyatı sadece 200-230TL isterseniz alın.

Eski ama güçlü ekran kartı olduğundan sisteminizde bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ama yinede sisteminize uyuyor mu bir bakın.

Merhabalar,

AMD Radeon 5450HD 1GB DDR3 ekran kartım vardı ve çöpe attım. Lolü bile 40fps oynatıyordu tamamen en kötü grafik ayarlarında.

AMD Radeon 6870HD 1GB 256 BİT ekran kartı aldım 2.el ve kurtuldum. Lolü en yüksek ayarlarda bile 100fps oynuyorum. 2.el fiyatı sadece 200-230TL isterseniz alın.

Eski ama güçlü ekran kartı olduğundan sisteminizde bir sorun yaşayacağını sanmıyorum ama yinede sisteminize uyuyor mu bir bakın.
Başka şeylere para biriktiriyorum, o yüzden gereksiz harcamalardan kaçınıyorum. Bu kart bana yetiyor, basit oyunlar oynuyorum zaten. Bazen FPS drop yaşıyorum, baktım ki sürekli %99 GPU kullanımı var. Frekans artırdım ve %95 oldu, o yüzden voltaj artırmak istiyorum. CS:GO gibi oyunlarda ani takılmalar oluyor, onun dışında yetiyor bu kart bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı