Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 31 Mart 2021 #11 Chitoge Kirisaki dedi: Arka kısmına mı? Fanların bulunduğu ön kısma değil mi yoksa? Genişletmek için tıkla... Aynen ondeki fana ellemicem arka tarafa.
Chitoge Kirisaki dedi: Arka kısmına mı? Fanların bulunduğu ön kısma değil mi yoksa? Genişletmek için tıkla... Aynen ondeki fana ellemicem arka tarafa.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Mart 2021 #12 Kriontex dedi: Aynen ondeki fana ellemicem arka tarafa. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa fan takılamaz. Takılsa bile çok riskli çünkü açık devreler bulunduğu için sorun çıkarma riski yüksek.
Kriontex dedi: Aynen ondeki fana ellemicem arka tarafa. Genişletmek için tıkla... Arka tarafa fan takılamaz. Takılsa bile çok riskli çünkü açık devreler bulunduğu için sorun çıkarma riski yüksek.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 31 Mart 2021 #13 Chitoge Kirisaki dedi: Arka tarafa fan takılamaz. Takılsa bile çok riskli çünkü açık devreler bulunduğu için sorun çıkarma riski yüksek. Genişletmek için tıkla... Eski kartimda üstüne koymustum bir şey olmadi. 9800GT ydi o biraz yuksekte tutsam olur mu?
Chitoge Kirisaki dedi: Arka tarafa fan takılamaz. Takılsa bile çok riskli çünkü açık devreler bulunduğu için sorun çıkarma riski yüksek. Genişletmek için tıkla... Eski kartimda üstüne koymustum bir şey olmadi. 9800GT ydi o biraz yuksekte tutsam olur mu?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 31 Mart 2021 #14 Kriontex dedi: Eski kartimda üstüne koymustum bir şey olmadi. 9800GT ydi o biraz yuksekte tutsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Koyulabilir.
Kriontex dedi: Eski kartimda üstüne koymustum bir şey olmadi. 9800GT ydi o biraz yuksekte tutsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Koyulabilir.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 31 Mart 2021 #15 Chitoge Kirisaki dedi: Arka tarafa fan takılamaz. Takılsa bile çok riskli çünkü açık devreler bulunduğu için sorun çıkarma riski yükse Genişletmek için tıkla...
Chitoge Kirisaki dedi: Arka tarafa fan takılamaz. Takılsa bile çok riskli çünkü açık devreler bulunduğu için sorun çıkarma riski yükse Genişletmek için tıkla...