AMD Radeon HD 7450 GTA 5 kaldırır mı?

Batuhan Topcu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Başlıkta belirttigim gibi fabrika cıkıslı bır hp p6 masaustu pc kullanıyorum ve bu aksam veya yarın GTA 5 almayı planlıyorum. Acaba AMD Radeon HD 7450 GTA 5'ı en dusuk ayarlarda acar mı? Çunku bayramdan sonra bayram harçlıklarımın etkısıyle MSİ R7 370 almayı planlıyorum. Şimdiden teşekkurler.
Şu anki sistemim:
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64bit
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4GPUs)
Bellek: 4094MB RAM
DirectX sürümü: 11.2
Ekran kartı adi: AMD Radeon HD 7450
Yaklasık Toplam Bellek: 2804 (2804 diyor ama oyunlarda 1 GB olarak gozukuyor.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    12 KB · Görüntüleme: 579
  • Adsız2.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 517
Son düzenleyen: Moderatör:
Açar sanıyorum. 2804 diyip 1 gb göstermesi de paylaşımlı ekran kartı olduğundan dolayı. 1gb kendisinde var kalanını sistemin raminden sağlıyor.

Edit: Düşündüm de zorlayabilir bazı sahnelerde en düşük ayarlarda bile. Ramazan bayramına kadar kanser olabilirsiniz

Oynarsınız ama Ram 4gb olduğu için harddisk den swap yani takas yapılmaya ihtiyaç duyar.Yanlışım olmasın ama 30dk de bir dinlendirip (Yaklaşık 10-15 Dakika dinlendirseniz yeter) oynayabilirsiniz ama ileride ram yükseltmesi yaparsanız oyun keyfiniz artacaktır.

Evet 4GB ile oynarsın diyenlerde geldi. Kendim oynuyorum win10 kullanıyorum herşeyi en düşüğe çeksen bile 4.5GB civarında RAM kullanımı oluyor hiçbir arkaplan uygulaması olmamasına rağmen. 4GB RAM ile oyunu akıcı oynuyamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…