Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanlarda Battlefield 4 aldım. Elime henüz ulaşmadı.64 kişilik devasa multiplayer'ı bilgisayarım kaldırır mı? Hangi ayarlarda akıcı oynayabilirim?
Mediumda 64 kişilik haritada oynayacağını bile sanmıyorum. Lowda belki 1024x768de belki oynarsın o da BELKİ.
Ama 32 kişilik haritalarda yada 24 kişilik küçük haritalarda sıkıntı çekiceğini pek zannetmiyorum.
Sa Bartu kardeşim. Sırf sana cevap vermek için üye oldum. Benim laptobum i5 3210m 2.50, RAM 4 GB, Ekran Kartı ise 7670m. Ben Battlefield 3 ve 4'ü medium da rahat oynuyorum. Multiplayer ister 64 kişi ister 24 kişi, yani ben bu laptop ları ezenlere gıcık oldum. Şunu kaldırmaz bunu kaldırmaz. Arkadaşım rahat ol oynarsın battlefield 4'ü. Bu arada benim laptopum HP Pavilion g6. Yani bu arkadaşların kötü dediklerinden.
Dostum nasıl oluyorda laptopları eziyorlar diyorsun ? Laptoplar eziliyor çünkü kullandıkları teknoloji farklıdır. Sen 5 bin liralık bir laptop alsan bile 5 lin liralık toplayacağın masa üstü bilgisayar o laptobu havada karada tokatlar bilmem anlata bildimmi ?