AMD Radeon HD 7600M ve I5 3210M Notebook Performans Sorunu

mgaffaroglu

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartım AMD Radeon HD 7600m ve işlemcim i5-3210m. CS:GO'da 100 FPS almama rağmen, Oxygen Not Included ve düşük özellik gerektiren birçok oyunda 20-30 FPS alıyorum. Bilgisayara format attım. Aynı zamanda temizlettim ve termal macun yaptırdım. Bilgisayarım ısınmıyor yani. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın çok da nitelikli bir ekran kartı değil. Bence durum normal. Ekran kartın bu işlemciyi besleyemez ama. Darboğaz gibi duruyor.

Ekran kartın çok da nitelikli bir ekran kartı değil. Bence durum normal. Ekran kartın bu işlemciyi besleyemez ama. Darboğaz gibi duruyor.
Sorun şurda benim bir leptopum daha var onun donanımıda 4 gb ram i3-2350 işemci ve nvidia geforce 540m var bu leptopta çok rahat çalışıyor yani 60 fps diyebilirim açıkçası oyunda düşük özellik istediği için leptopun 60 fpsde çalıştırmayacağını düşünümüyorum.Oyunun sistem gereksinimlerine bakarsanız dediğimi anlarsınız.
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Sorun şurda benim bir leptopum daha var onun donanımıda 4 gb ram i3-2350 işemci ve nvidia geforce 540m var bu leptopta çok rahat çalışıyor yani 60 fps diyebilirim açıkçası oyunda düşük özellik istediği için leptopun 60 fpsde çalıştırmayacağını düşünümüyorum.Oyunun sistem gereksinimlerine bakarsanız dediğimi anlarsınız.
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
oyunda amd desteği yoktur nvidia çoğu oyunu desteklediği için fps fazla olması normal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı