purpleguy196 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #1 Birkaç aydır kullanıyorum çok iyi olduğunu söyleyemem ama iş görüyor bu yüzden size sormak istedim ve alacak olursam nasıl bir ekran kartı almalıyım?
Birkaç aydır kullanıyorum çok iyi olduğunu söyleyemem ama iş görüyor bu yüzden size sormak istedim ve alacak olursam nasıl bir ekran kartı almalıyım?
whitechees Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #2 purpleguy196 dedi: Birkaç aydır kullanıyorum çok iyi olduğunu söyleyemem ama iş görüyor bu yüzden size sormak istedim ve alacak olursam nasıl bir ekran kartı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne yaptıgına göre dğeişir. Yani kaç sene önceki ekran kartı. Güncel oyunları oynayamazsn.
purpleguy196 dedi: Birkaç aydır kullanıyorum çok iyi olduğunu söyleyemem ama iş görüyor bu yüzden size sormak istedim ve alacak olursam nasıl bir ekran kartı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne yaptıgına göre dğeişir. Yani kaç sene önceki ekran kartı. Güncel oyunları oynayamazsn.
purpleguy196 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #3 whitechees dedi: Ne yaptıgına göre dğeişir. Yani kaç sene önceki ekran kartı. Güncel oyunları oynayamazsn. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
whitechees dedi: Ne yaptıgına göre dğeişir. Yani kaç sene önceki ekran kartı. Güncel oyunları oynayamazsn. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.684 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 7 Ekim 2024 #4 2015 ve öncesi oyunları oynamak için yeterli. purpleguy196 dedi: Birkaç aydır kullanıyorum çok iyi olduğunu söyleyemem ama iş görüyor bu yüzden size sormak istedim ve alacak olursam nasıl bir ekran kartı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ona bütçeniz ve sisteminiz hakkında bilgi verirseniz yorum yapabiliriz. Muhtemelen elinizdeki sistem DDR3. Komple değişim olur gibi tahmin ediyorum.
2015 ve öncesi oyunları oynamak için yeterli. purpleguy196 dedi: Birkaç aydır kullanıyorum çok iyi olduğunu söyleyemem ama iş görüyor bu yüzden size sormak istedim ve alacak olursam nasıl bir ekran kartı almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ona bütçeniz ve sisteminiz hakkında bilgi verirseniz yorum yapabiliriz. Muhtemelen elinizdeki sistem DDR3. Komple değişim olur gibi tahmin ediyorum.
purpleguy196 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #5 Merdt dedi: 2015 ve öncesi oyunları oynamak için yeterli. Ona bütçeniz ve sisteminiz hakkında bilgi verirseniz yorum yapabiliriz. Muhtemelen elinizdeki sistem DDR3. komple değişim olur gibi tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe 4000 arası sistemim 8 GB RAM, i5 Intel 3.30 GHz, umarım dediğin gibi yazmışımdır.
Merdt dedi: 2015 ve öncesi oyunları oynamak için yeterli. Ona bütçeniz ve sisteminiz hakkında bilgi verirseniz yorum yapabiliriz. Muhtemelen elinizdeki sistem DDR3. komple değişim olur gibi tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe 4000 arası sistemim 8 GB RAM, i5 Intel 3.30 GHz, umarım dediğin gibi yazmışımdır.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.684 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 7 Ekim 2024 #6 purpleguy196 dedi: Bütçe 4000 arası sistemim 8 GB RAM, i5 Intel 3.30 GHz, umarım dediğin gibi yazmışımdır. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemiyorum hocam. i5'in hangisi var elinizde?
purpleguy196 dedi: Bütçe 4000 arası sistemim 8 GB RAM, i5 Intel 3.30 GHz, umarım dediğin gibi yazmışımdır. Genişletmek için tıkla... Bir şey diyemiyorum hocam. i5'in hangisi var elinizde?