T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 28 Eylül 2020 #1 Selamün aleyküm bu PC GTA 5'i kaldırır mı? PC'de fazla oyun yok canım sıkılıyor eğer kaldırırsa yükleyip oynamayı düşünüyorum. Kaldırmazsa boşa yüklemeyeceğim.
Selamün aleyküm bu PC GTA 5'i kaldırır mı? PC'de fazla oyun yok canım sıkılıyor eğer kaldırırsa yükleyip oynamayı düşünüyorum. Kaldırmazsa boşa yüklemeyeceğim.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2020 #2 Singleplayer oynatir fakat Online'da kasar. Artı 0 Eksi
KS KS T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 28 Eylül 2020 #3 efedesu dedi: Singleplayer oynatir fakat Online'da kasar. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten singleplayer oynatsa yeter benim için hangi ayarlarda oynatır ? Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Singleplayer oynatir fakat Online'da kasar. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten singleplayer oynatsa yeter benim için hangi ayarlarda oynatır ?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2020 #4 thebigboss dedi: Hocam zaten singleplayer oynatsa yeter benim için hangi ayarlarda oynatır ? Genişletmek için tıkla... En dusuk ayarlarda Ryzen 3 1200 + HD4850 ile sehir icinde 18-20FPS aliyordum. Sizde buyuk ihtimalle en dusuk ayarlarda oynamak zorunda kalacaksiniz. Artı 0 Eksi
thebigboss dedi: Hocam zaten singleplayer oynatsa yeter benim için hangi ayarlarda oynatır ? Genişletmek için tıkla... En dusuk ayarlarda Ryzen 3 1200 + HD4850 ile sehir icinde 18-20FPS aliyordum. Sizde buyuk ihtimalle en dusuk ayarlarda oynamak zorunda kalacaksiniz.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 28 Eylül 2020 #5 thebigboss dedi: Hocam zaten singleplayer oynatsa yeter benim için hangi ayarlarda oynatır ? Genişletmek için tıkla... 720p normal ayarlarda oynarsınız 40-50 fps arası. Artı 0 Eksi
thebigboss dedi: Hocam zaten singleplayer oynatsa yeter benim için hangi ayarlarda oynatır ? Genişletmek için tıkla... 720p normal ayarlarda oynarsınız 40-50 fps arası.
KS KS T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 28 Eylül 2020 #6 efedesu dedi: En dusuk ayarlarda Ryzen 3 1200 + HD4850 ile sehir icinde 18-20FPS aliyordum. Sizde buyuk ihtimalle en dusuk ayarlarda oynamak zorunda kalacaksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok dandik bir görüntü veriyor mu, oynamaya değer mi ? Artı 0 Eksi
efedesu dedi: En dusuk ayarlarda Ryzen 3 1200 + HD4850 ile sehir icinde 18-20FPS aliyordum. Sizde buyuk ihtimalle en dusuk ayarlarda oynamak zorunda kalacaksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok dandik bir görüntü veriyor mu, oynamaya değer mi ?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2020 #7 thebigboss dedi: Hocam çok dandik bir görüntü veriyor mu, oynamaya değer mi ? Genişletmek için tıkla... Direkler ve kenarlar hafif piksel gozukuyor fakat oyuna kaptirdiginiz icin kendinizi o pikselleri gormuyorsunuz bile. Artı 0 Eksi
thebigboss dedi: Hocam çok dandik bir görüntü veriyor mu, oynamaya değer mi ? Genişletmek için tıkla... Direkler ve kenarlar hafif piksel gozukuyor fakat oyuna kaptirdiginiz icin kendinizi o pikselleri gormuyorsunuz bile.
KS KS T thebigboss Kilopat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 503 Çözümler 3 28 Eylül 2020 #8 TRVDehşeti dedi: 720p normal ayarlarda oynarsınız 40-50 fps arası. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer arkadaş en düşük ayarlarda oynarsın dedi kararsız kaldım Artı 0 Eksi
TRVDehşeti dedi: 720p normal ayarlarda oynarsınız 40-50 fps arası. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer arkadaş en düşük ayarlarda oynarsın dedi kararsız kaldım
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2020 #9 thebigboss dedi: Hocam diğer arkadaş en düşük ayarlarda oynarsın dedi kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... GTA 5'in en dusuk ayari zaten normal olarak geciyor. Artı 0 Eksi
thebigboss dedi: Hocam diğer arkadaş en düşük ayarlarda oynarsın dedi kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... GTA 5'in en dusuk ayari zaten normal olarak geciyor.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 28 Eylül 2020 #10 thebigboss dedi: Hocam diğer arkadaş en düşük ayarlarda oynarsın dedi kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... GTA 5 de low ayar yok zaten en düşük ayar normal . Artı 0 Eksi
thebigboss dedi: Hocam diğer arkadaş en düşük ayarlarda oynarsın dedi kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... GTA 5 de low ayar yok zaten en düşük ayar normal .