omrxedomer Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Merhaba, dediğim gibi AMD Radeon HD 8510 driver lazım AMD'nin resmi sitesinde bulamadım drp. Su yükleyip denedim oradan da yüklemedi veya yanlış driver yükledi, Bana driver bağlantısını atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Windows 10 64 Bit kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Merhaba, dediğim gibi AMD Radeon HD 8510 driver lazım AMD'nin resmi sitesinde bulamadım drp. Su yükleyip denedim oradan da yüklemedi veya yanlış driver yükledi, Bana driver bağlantısını atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Windows 10 64 Bit kullanıyorum.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.199 Makaleler 5 Çözümler 20 18 Mayıs 2021 #2 AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Download Now'a bas ve indir, otomatik bulacaktır sana uygun olanı bu yazılım.
AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Download Now'a bas ve indir, otomatik bulacaktır sana uygun olanı bu yazılım.
omrxedomer Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Itechin.g dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Download Now'a bas ve indir, otomatik bulacaktır sana uygun olanı bu yazılım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağol
Itechin.g dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Download Now'a bas ve indir, otomatik bulacaktır sana uygun olanı bu yazılım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağol
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.199 Makaleler 5 Çözümler 20 18 Mayıs 2021 #4 omrxedomer dedi: Teşekkür ederim sağ ol. Genişletmek için tıkla... Oldu mu? Çözebildiniz mi?
omrxedomer Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 Itechin.g dedi: Oldu mu? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... pc yeni açtım hemen deniyorum Bu Hatayı Aldım Dosya Ekleri resim_2021-05-18_234728.png 358,3 KB · Görüntüleme: 136 Son düzenleme: 18 Mayıs 2021
Itechin.g dedi: Oldu mu? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... pc yeni açtım hemen deniyorum Bu Hatayı Aldım
omrxedomer Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #6 Itechin.g dedi: Oldu mu? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... halen çözemedim bir tane driver yukledim pc açıldı sonra dondu ve acayip bi piksel ekranda kaldı bende güvenli moddan kaldırdım ekran kartı , sürücüsünü bu sorun donanımsal olabilirmi yoksa driver demi sorun var ?
Itechin.g dedi: Oldu mu? Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... halen çözemedim bir tane driver yukledim pc açıldı sonra dondu ve acayip bi piksel ekranda kaldı bende güvenli moddan kaldırdım ekran kartı , sürücüsünü bu sorun donanımsal olabilirmi yoksa driver demi sorun var ?