Murat TURAN Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2016 #1 Merhabalar arkadaşlar aygıt yöneticisinde AMD Radeon HD 8570M model ekran kartımın üzerinde sarı ünlem var AMD'nin sitesinden en güncel driverı yükledim fakat halen aynı. Sorunun çözümünü bilen lütfen yardım edebilir mi? İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2016
Merhabalar arkadaşlar aygıt yöneticisinde AMD Radeon HD 8570M model ekran kartımın üzerinde sarı ünlem var AMD'nin sitesinden en güncel driverı yükledim fakat halen aynı. Sorunun çözümünü bilen lütfen yardım edebilir mi? İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 21 Ağustos 2016 #2 Windows 7 için teknik destek sona ermiştir. Windows 10 64 Bit temiz kurulum yapın. Sürücüler otomatik olarak yüklenecek.
Windows 7 için teknik destek sona ermiştir. Windows 10 64 Bit temiz kurulum yapın. Sürücüler otomatik olarak yüklenecek.
Murat TURAN Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #3 Kurulum dosyasını nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2016
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 23 Ağustos 2016 #4 Windows 10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat TURAN Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #5 Win 10 kurulum yaptım fakat sistem sürekli mavi ekran veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2016
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 1 Eylül 2016 #6 Minidump Dosyalarını Upload Etme Rehbere göre minidump dosyalarınızı paylaşın. OneDrive, Google Drive ya da Yandisk gibi güvenilir dosya servislerini kullanabilirsiniz.
Minidump Dosyalarını Upload Etme Rehbere göre minidump dosyalarınızı paylaşın. OneDrive, Google Drive ya da Yandisk gibi güvenilir dosya servislerini kullanabilirsiniz.
Murat TURAN Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #7 Yükseltme yapmıştım, şu an temiz Win 10 atıyorum. Düzelmezse paylaşacağım.