X Xasay Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1 20 Ağustos 2019 #1 HP bilgisayarimda 2 AMD Radeon ekran karti var ve driver guncellediğim zaman AMD Radeon HD 8600M series hata veriyor.
HP bilgisayarimda 2 AMD Radeon ekran karti var ve driver guncellediğim zaman AMD Radeon HD 8600M series hata veriyor.
E Enes Kavak Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2019 #2 Xasay dedi: HP bilgisayarimda 2 AMD Radeon ekran karti var ve driver guncellediğim zaman AMD Radeon HD 8600M series hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Sana göre bir cevabım var. Benim PC 8760M ve HP sana cevabı söylüyorum kardeşim. HP internet sitesine gir. Destek bölümünden dizüstüne gir. Oraya PC'nin altındaki seri kodunu yaz. Biraz bulması zor Ondan Sonra AMD sürücü kısmını indir Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019
Xasay dedi: HP bilgisayarimda 2 AMD Radeon ekran karti var ve driver guncellediğim zaman AMD Radeon HD 8600M series hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Sana göre bir cevabım var. Benim PC 8760M ve HP sana cevabı söylüyorum kardeşim. HP internet sitesine gir. Destek bölümünden dizüstüne gir. Oraya PC'nin altındaki seri kodunu yaz. Biraz bulması zor Ondan Sonra AMD sürücü kısmını indir
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.913 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #3 AMD GPU DDU ile kaldırp manuel sürücüyü yüklmeyi dene. Ayrıca siz yüklerken nasıl bir hata veriyor?
E Enes Kavak Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2019 #4 claus dedi: AMD GPU DDU ile kaldırp manuel sürücüyü yüklmeyi dene. Ayrıca siz yüklerken nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... HP Windowslar'da AMD sitesinden indirilmez. Yanlış bilgi veriğini belirtmek isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2019
claus dedi: AMD GPU DDU ile kaldırp manuel sürücüyü yüklmeyi dene. Ayrıca siz yüklerken nasıl bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... HP Windowslar'da AMD sitesinden indirilmez. Yanlış bilgi veriğini belirtmek isterim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.913 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2019 #5 Enes Kavak dedi: HP Windowslar'da AMD sitesinden indirilmez. Yanlış bilgi veriğini belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz.
Enes Kavak dedi: HP Windowslar'da AMD sitesinden indirilmez. Yanlış bilgi veriğini belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz.
E Enes Kavak Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2019 #6 claus dedi: Yanlış biliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Açıklayın ozaman. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2019
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.913 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #7 AMD sayfasından indirilir sürücü.
E Enes Kavak Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2019 #8 claus dedi: AMD sayfasından indirilir sürücü. Genişletmek için tıkla... Beyfendi adam indiremiyorum diyor. Onuda anla artık yanıldın.
claus dedi: AMD sayfasından indirilir sürücü. Genişletmek için tıkla... Beyfendi adam indiremiyorum diyor. Onuda anla artık yanıldın.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.913 Makaleler 60 Çözümler 834 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #9 Güncelleyemiyorum diyor. Siz anlamıyorsunuz. Siz işlemleri bilmiyorsanız doğrusunu öğrenin.