Amd Radeon HD 8670m Gta 5i Kaldırırmı.

Aynı ekran kartıyla oyunu full ayarlarda oynadım 60+ fps veriyor yani her türlü oynarsın hatta aynı sistem ama benimki 2.60 ghz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda çocuk normalde ve highda oynuyor almamış ben çoğunu fulledim tek insanların nüfusu ayarı vardı onuda ortaya getirdim 60 fps felan aldım
Aynı ekran kartıyla oyunu full ayarlarda oynadım 60+ fps veriyor yani her türlü oynarsın hatta aynı sistem ama benimki 2.60 ghz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda çocuk normalde ve highda oynuyor almamış ben çoğunu fulledim tek insanların nüfusu ayarı vardı onuda ortaya getirdim 60 fps felan aldım

Bide bilgisayarında çok oyun olunca artık oyunları kaldırmıyor oyüzden bilgisayara çok oyun yükleme az yükle ayarları artırabilirsin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı