The Awesimum Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Kartımın özellikleri burada, ama kaç TL'ye satma imkanım var onu bilemiyorum. Ekran kartı hakkında fiyat bakımından bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ? Yetkililer de yardımcı olabilirler mi ? Recep Baltaş-Mikail Fidan Son düzenleme: 18 Nisan 2015
Kartımın özellikleri burada, ama kaç TL'ye satma imkanım var onu bilemiyorum. Ekran kartı hakkında fiyat bakımından bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ? Yetkililer de yardımcı olabilirler mi ? Recep Baltaş-Mikail Fidan
RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #2 Ben sıfır HD4850'yi 1.5 sene önce vatan'dan 150 TL'ye almıştım. Şimdi fiyatı daha yüksek. Buna göre pay biçebilirsiniz.
Ben sıfır HD4850'yi 1.5 sene önce vatan'dan 150 TL'ye almıştım. Şimdi fiyatı daha yüksek. Buna göre pay biçebilirsiniz.
The Awesimum Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Sanırsam HD4830 ile farkı vram, çekirdek ve bellek hızı.
Eray Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.344 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2015 #4 Bence 120-130 lira arası satılabilir.
The Awesimum Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #5 Eray Çelik dedi: Bence 120-130 lira arası satılabilir. Genişletmek için tıkla... Bende o civarlarda düşünüyorum ama fiyat eksik yada fazla diye tereddütteyim.
Eray Çelik dedi: Bence 120-130 lira arası satılabilir. Genişletmek için tıkla... Bende o civarlarda düşünüyorum ama fiyat eksik yada fazla diye tereddütteyim.
Eray Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.344 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2015 #6 The Awesimum dedi: Bende o civarlarda düşünüyorum ama fiyat eksik yada fazla diye tereddütteyim. Genişletmek için tıkla... En iyisi 120 liradan satışa çıkarın. Zaten kartın ederi o. Çok yüksek fiyat koymak anlamsız. Zaten eski kart olduğu için çok kolay satılmayacaktır.
The Awesimum dedi: Bende o civarlarda düşünüyorum ama fiyat eksik yada fazla diye tereddütteyim. Genişletmek için tıkla... En iyisi 120 liradan satışa çıkarın. Zaten kartın ederi o. Çok yüksek fiyat koymak anlamsız. Zaten eski kart olduğu için çok kolay satılmayacaktır.
The Awesimum Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #7 Recep Baltaş ve Mikail Fidan'ında tavsiyesini duymak iyi olurdu, umarım kısa sürede ilgileneceklerdir. Başka tavsiyelerde bulunacak kişiler var mı ? Durum çok acil. Yetkililer çalışıyor, bravo
Recep Baltaş ve Mikail Fidan'ında tavsiyesini duymak iyi olurdu, umarım kısa sürede ilgileneceklerdir. Başka tavsiyelerde bulunacak kişiler var mı ? Durum çok acil. Yetkililer çalışıyor, bravo