Hizmetler kısmı tam olarak nerede acaba, bulamadım da?
Güncelleştirmeleri yaptım size çok teşekkür ederim sizin sayenizde yükleyebildim.![]()
Bir şey değil
Bir de 32 bit mi kurdunuz 64 bit mi?
Ekran kartınız konuda yazıyormuş
Hizmetler kısmı tam olarak nerede acaba, bulamadım da?
Güncelleştirmeleri yaptım size çok teşekkür ederim sizin sayenizde yükleyebildim.![]()
Evet AMD nin sitesine bende baktım hep ordan indiriyordum ama Windows 10 kendisi driverlerini güncelleştirmiş ve resimde gördüğünüz gibi driverin güncel tarihi AMD nin kendi sitesindeki driverdan daha güncel gözüküyor?Ekran kartınızın hem 32 bit için hem de 64 bit için sürücüsü var. Bu arada, yeni Windows'unuz hayırlı olsunEki Görüntüle 336697
Windows'un kurduğu sürücüyüde kullanabilirsin yada crimson beta sürümünü indirebilirsin.Evet AMD nin sitesine bende baktım hep ordan indiriyordum ama Windows 10 kendisi driverlerini güncelleştirmiş ve resimde gördüğünüz gibi driverin güncel tarihi AMD nin kendi sitesindeki driverdan daha güncel gözüküyor?
Yükledim ve 3.08.2015 tarihli güncellemeye geçti. Önceki 4.11.2015 idi.Beta yazılımları pek tavsiye etmiyorum. Varsa Beta olmayanını indirin.
Crimson, eski Catalyst sürümden daha yeni olan sürümdür. Bazı ekran kartları için tam sürümü vardır.
Bu arada mesajı güncelledim. Sayfayı yenileyerek görebilirsiniz.
1 fotoğraf yükledim. Oradaki bölümden ekran kartınız otomatik görülecek, sürücü yazılımı da yüklenecektir.
CatalystHangisini yüklediniz? Catalyst'i mi yoksa Crimson'u mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.