GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #1 Merhabalar. Benim dayımın şu özelliklerde bir bilgisayarı var: 8 GB 1600 MHz İntel Core i5 2.50 GHz İşlemci 4 GB AMD Readeon HD 7600 Ekran Kartı 750 GB HDD Yeni çıkan oyunları kaldırır mı? (Watch Dogs, Pes, FIFA vb.) Eğer kaldırırsa dayımdan izin alıp yükleyeceğim.
Merhabalar. Benim dayımın şu özelliklerde bir bilgisayarı var: 8 GB 1600 MHz İntel Core i5 2.50 GHz İşlemci 4 GB AMD Readeon HD 7600 Ekran Kartı 750 GB HDD Yeni çıkan oyunları kaldırır mı? (Watch Dogs, Pes, FIFA vb.) Eğer kaldırırsa dayımdan izin alıp yükleyeceğim.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #2 Watch Dogs oynamanız imkansız gibi bir şey. Ekran kartınız pek iç açıcı değil performans olarak. Fifa 13 ve CS Go oynayabilirsiniz ancak Battlefield 3, Hitman, AC II gibi oyunları oynayamazsın. Ekran kartında değiştirilemez.
Watch Dogs oynamanız imkansız gibi bir şey. Ekran kartınız pek iç açıcı değil performans olarak. Fifa 13 ve CS Go oynayabilirsiniz ancak Battlefield 3, Hitman, AC II gibi oyunları oynayamazsın. Ekran kartında değiştirilemez.
Burak_Dalkiran Kilopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #3 Aynı sistemin bir üstünü kullanıyorum. HD 7600 serisinde eğer M ibaresi varsa ekran kartın değiştirilemez. Gömülüdür.
Aynı sistemin bir üstünü kullanıyorum. HD 7600 serisinde eğer M ibaresi varsa ekran kartın değiştirilemez. Gömülüdür.