AMD Radeon HD8750M Battlefield 3 Test

Sistem: Samsung 370R
Sistem özellikleri:
  • Intel Core i5 3230M
  • 4 GB RAM
  • AMD Radeon HD 8750M
Not: Hem render alırken zamanım olmadığı için, hem internet hızın düşük olduğu için hem de render performansının yeterli olmayacağını düşündüğüm için 480P kayıt almak zorunda kaldım. Artık olduğu kadar. Ayrıca video çekerken dizüstü sistemlerde FPS düşüklüğü yaşıyoruz. Normal oyunda biraz daha seri oynayabiliyoruz. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içindeyken takılmalar olmuyor. Dediğim gibi dizüstü sistemlerde video çekerken hep bu sorunla karşılaşıyorum. Yoksa video kaydı olmadığı zaman ultra seviyesinde oynanabilir performans veriyor. Tripod alma şansım olursa kamera ile test yapmayı planlıyorum. Çünkü sistemin grafik işlemesi hiç de azımsanacak kadar değil. Sistem ise bana ait değil. Tatildeyim, bir süre sonra tekrar 9500GT'ye döneceğim. :) Samsung SW Update uygulamasıyla indirdiğim bir sürücü mevcut. AMD Catalyst Control Center ile çok sorun yaşadığımdan kaldırdım. Ancak yüksek güç tükettiği için yeniden yüklemem gerek. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı