canerdemir1 Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #1 Merhaba, PUBG için performans arttırmak istiyorum. GPU Clock ve Memory Clock iyi mi? Bir de power controlu arttırırsam ne olur? Lütfen yardım Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2017
Merhaba, PUBG için performans arttırmak istiyorum. GPU Clock ve Memory Clock iyi mi? Bir de power controlu arttırırsam ne olur? Lütfen yardım
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.014 Makaleler 6 Çözümler 54 6 Aralık 2017 #2 5 FPS bile gelmiyecek fark için O.C yapmak garantiyi ve kartı riske atmaktır, garantisi bitmiş olsa bilse yeni kartlar aşırı pahalı. Kısacası standart ayarlarında dursun, oynamayın.
5 FPS bile gelmiyecek fark için O.C yapmak garantiyi ve kartı riske atmaktır, garantisi bitmiş olsa bilse yeni kartlar aşırı pahalı. Kısacası standart ayarlarında dursun, oynamayın.
Y yamira55 Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #3 Ekran kartının modeli nedir ?