torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2017 #1 Başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda daha yüksek performans almak için AMD Radeon ayarlarım nasıl olmalı? Şuan resimdeki gibi kullanıyorum ve özellikle PUBG'de FPS çok düşük. Ekran kartım Sapphire R9 280 Dual-X. Dosya Ekleri Screenshot_13.png 51,9 KB · Görüntüleme: 1.584 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2017
Başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda daha yüksek performans almak için AMD Radeon ayarlarım nasıl olmalı? Şuan resimdeki gibi kullanıyorum ve özellikle PUBG'de FPS çok düşük. Ekran kartım Sapphire R9 280 Dual-X.
rhonie01 Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2017 #2 torcak1 dedi: Başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda daha yüksek performans almak için AMD Radeon ayarlarım nasıl olmalı? Şuan resimdeki gibi kullanıyorum ve özellikle PUBG'de FPS çok düşük. Ekran kartım Sapphire R9 280 Dual-X. Genişletmek için tıkla... Dikey senkronizasyon açmışsınız 60 FPS yazan yeri kaldırırsanız düzelme ihtimali var hocam. Kare hızı kontrolü olarak geçiyor.
torcak1 dedi: Başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda daha yüksek performans almak için AMD Radeon ayarlarım nasıl olmalı? Şuan resimdeki gibi kullanıyorum ve özellikle PUBG'de FPS çok düşük. Ekran kartım Sapphire R9 280 Dual-X. Genişletmek için tıkla... Dikey senkronizasyon açmışsınız 60 FPS yazan yeri kaldırırsanız düzelme ihtimali var hocam. Kare hızı kontrolü olarak geçiyor.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 29 Ekim 2017 #3 PUBG zaten optimizasyon sıkıntılı bir oyun.
High as jack Kilopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2017 #4 Tüm OverDrive'lar > Global Ayarlar Buradaki frekans hızlarını yavaş yavaş arttırın ekranda bozukluk ve gidip-gelmeler başlayınca durun biraz overclock yapmış olursunuz FPS artışı olabilir
Tüm OverDrive'lar > Global Ayarlar Buradaki frekans hızlarını yavaş yavaş arttırın ekranda bozukluk ve gidip-gelmeler başlayınca durun biraz overclock yapmış olursunuz FPS artışı olabilir