AMD Radeon R4 driver güncelleme sonrası donma sorunu

09alperpc09

Centipat
Arkadaşlar benim 2. bilgisayar olarak Acer ES1-521-67Q1 laptopum var. Sorunum ekran kartı driverı kurduktan sonra 3 saniyede bir bilgisayarım donuyor, bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun oldu ben şu şekilde çözdüm:
İlk önce bu linkteki(AMD Radeon(TM) R4 Graphics Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP) Windows 10 64 Bit seçeneğini kurdum. Zaten kurunca sorun düzeldi. GPU performansına baktığımda 3 saniyelik zamanda %90, 1 saniyelik zamanda ise %1 oluyor. Bunu engellemenin yolunu bulabilirseniz lütfen bana da iletin. Bu geçici bir çözümdür ekran kartının Driver'ını sadece ilk baştaki haline çevirir. Bir sonuç alırsanız lütfen beni de bilgilendirin.

Kardeşim şimdi deneyeceğim sen çözebildin mi

Arkadaşlar benim 2. bilgisayar olarak Acer ES1-521-67Q1 laptopum var. Sorunum ekran kartı driverı kurduktan sonra 3 saniyede bir bilgisayarım donuyor, bu sorunu nasıl çözebiliriz?
kankam aynısı bendede oluyor sen çözebildin mi
kanka bendede öyle oldu böyle yapsam düzelir mi yada sen buldun mu çözüm bendede bu yıl oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…