M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar arkadaşımın laptopunda grafik bağdaştırıcılarında bunların ikisi gözüküyor. Hangisi ekran kartı bunların?
Arkadaşlar arkadaşımın laptopunda grafik bağdaştırıcılarında bunların ikisi gözüküyor. Hangisi ekran kartı bunların?
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Moolong dedi: Arkadaşlar arkadaşımın laptopunda grafik bağdaştırıcılarında bunların ikisi gözüküyor. Hangisi ekran kartı bunların? Genişletmek için tıkla... R5 dahili ekran kartı R7 m340 ise harici ekran kartı oyunlar için Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Arkadaşlar arkadaşımın laptopunda grafik bağdaştırıcılarında bunların ikisi gözüküyor. Hangisi ekran kartı bunların? Genişletmek için tıkla... R5 dahili ekran kartı R7 m340 ise harici ekran kartı oyunlar için
ilker_bey Femtopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Moolong dedi: Arkadaşlar arkadaşımın laptopunda grafik bağdaştırıcılarında bunların ikisi gözüküyor. Hangisi ekran kartı bunların? Genişletmek için tıkla... Yazdiklarini biraz arastirdim R7 M340 ekran kartinin modelidir sanirsam laptoplarda kullanildigi icin ismi pek bilindik degil. Artı 1 Eksi
Moolong dedi: Arkadaşlar arkadaşımın laptopunda grafik bağdaştırıcılarında bunların ikisi gözüküyor. Hangisi ekran kartı bunların? Genişletmek için tıkla... Yazdiklarini biraz arastirdim R7 M340 ekran kartinin modelidir sanirsam laptoplarda kullanildigi icin ismi pek bilindik degil.
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 14 Şubat 2023 #4 Peki hangisi daha performans lıdır veya hangisi daha iyidir? Arkadaşlar AMD software yi yükledim fakat laptop R5'i kullanıyor bunu nasıl R7'ye geçeceğim. Son düzenleme: 14 Şubat 2023 Artı 1 Eksi
Peki hangisi daha performans lıdır veya hangisi daha iyidir? Arkadaşlar AMD software yi yükledim fakat laptop R5'i kullanıyor bunu nasıl R7'ye geçeceğim.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 Moolong dedi: Peki hangisi daha performans lıdır veya hangisi daha iyidir? Arkadaşlar AMD software yi yükledim fakat laptop R5'i kullanıyor bunu nasıl R7'ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... R7 olan daha performanslıdir. Windows grafik ayarlarından oyunu ekleyip yüksek performansi seçin. YouTube de var yapamazsaniz Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Peki hangisi daha performans lıdır veya hangisi daha iyidir? Arkadaşlar AMD software yi yükledim fakat laptop R5'i kullanıyor bunu nasıl R7'ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... R7 olan daha performanslıdir. Windows grafik ayarlarından oyunu ekleyip yüksek performansi seçin. YouTube de var yapamazsaniz