AMD Radeon R5 M200 / HD 8500M Series ekran kartı çalışmıyor

Abdullah AB

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
EZCOOL S280
Ekran kartı
Amd Radeon R5 M200/ HD 8500M Series
İşlemci
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz,
Arkadaşlar bilgisayar Lenovo G500, SSD'sini iadeye gönderince idarelik başka SSD taktım ondan önce düzgün çalışıyordu Windows 10 kurdum fakat kurulumdan sonra oyuna girdikten sonra fark ettim harici yani AMD ekran kartı çalışmıyor. Driver Booster'la güncelleme yapmıştım belki o bozmuştur diye bir daha Windows 10 kurdum olmadı. Windows Update'den de tüm güncelleştirmeleri yaptım düzelmedi. Aygıt Yöneticisi'nden baktım sarı ünlem vardı üstünde. Cihazı kaldır deyip hem yeniden başlattım bir de donanım değişikliklerini tara dedim düzelmedi. Sistem bilgisinde bağdaştırıcı RAM'ı yazan yerde kullanılamıyor yazıyor. DDU'yla silip tekrar yükledim(AMD software'den) yine düzelmedi. Yeniden Windows kurdum yine olmadı. Sürücüyü güncelleştir dedim olmadı. AMD software de açmak istediğimde de hata veriyor. Fakat sürücüyü devre dışı bırak yapıp tekrar etkinleştir dedğimde ünlem gidiyor ama çalışmıyor yine. Ne yapmam gerekiyor? Yoksa bir bilgisayarcıya götüreceğim.
Ekran kartı: AMD Radeon R5 M200/ HD 8500M series.

Dosya Ekleri

• laptop hata 3.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 71
  • laptop hata.jpg
    194,4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…