Çözüm AMD Radeon R5 M230 PES 2013 sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Laptopta yukarıda belirttiğim ekran kartı mevcuttur. PES 2013 ekran kartımı görmemektedir. Bir diğer konuda da aynı sorun varmış siz çözmüşsünüz ama aynısını uyguladığım halde olmadı. Yardımını bekliyorum "Recep BALTAŞ".

Adsız.png

Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Almış olduğum uyarıdan dolayı bir süre cevap yazamadım kusura bakmayın ve ben sorunu çözdüm arkadaşlar. ekran kartı driverini, PES 2013'ü silip tekrardan temiz bir kurulum yaptım. Daha sonra "KİTSERVER13" adlı programı kullanarak oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Son olarak "Recep Baltaş" ve diğer tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum başka sitede göremediğim ilgiyi burada gördüm iyi ki varsın "Technopat" :)
Adam R5 M230 var demiş ama oyun HD 8000 olarak görüyor, ya sürücü yanlış yada Recep abinin dediği gibi oyun hatalı.

Almış olduğum uyarıdan dolayı bir süre cevap yazamadım kusura bakmayın ve ben sorunu çözdüm arkadaşlar. ekran kartı driverini, PES 2013'ü silip tekrardan temiz bir kurulum yaptım. Daha sonra "KİTSERVER13" adlı programı kullanarak oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yaptım. Son olarak "Recep Baltaş" ve diğer tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum başka sitede göremediğim ilgiyi burada gördüm iyi ki varsın "Technopat" :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı