Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #1 Sistemim; AMD Radeon R5 M430 8 GB RAM Intel Core i5 7. Nesil 7200U SSD var .d GTA V'yi en düşük ayarlarda, 30-40 FPS oynayabilir miyim? Ne gibi bir ekleme yapsam oynayabilirim? Yoksa hiç oynayamaz mıyım?
Sistemim; AMD Radeon R5 M430 8 GB RAM Intel Core i5 7. Nesil 7200U SSD var .d GTA V'yi en düşük ayarlarda, 30-40 FPS oynayabilir miyim? Ne gibi bir ekleme yapsam oynayabilirim? Yoksa hiç oynayamaz mıyım?
KS KS Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #21 Kryptonian dedi: Overclock yapabilirsiniz. Ama ben Overclock'suz 50 FPS alabiliyorum. Siz nasil alamiyorsunuz o kartla? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim. O yüzden böyle tedirginim, 90 GB indireceğim bakıp kalmayayım diye. Overclock ne? Her yerde görüyorum, ben gibi bir cahil bilmez bunu. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Kryptonian dedi: Overclock yapabilirsiniz. Ama ben Overclock'suz 50 FPS alabiliyorum. Siz nasil alamiyorsunuz o kartla? Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim. O yüzden böyle tedirginim, 90 GB indireceğim bakıp kalmayayım diye. Overclock ne? Her yerde görüyorum, ben gibi bir cahil bilmez bunu.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #22 Silinen üye dedi: Hiç denemedim. O yüzden böyle tedirginim, 90GB indircem baka kalmiyim diye. Overclock ne? Her yerde görüyorum, ben gibi bir cahil bilmez bunu. Genişletmek için tıkla... Overclock = Ekran kartina fazla voltaj vererek Ekran kartinin Performansini arttirmak. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hiç denemedim. O yüzden böyle tedirginim, 90GB indircem baka kalmiyim diye. Overclock ne? Her yerde görüyorum, ben gibi bir cahil bilmez bunu. Genişletmek için tıkla... Overclock = Ekran kartina fazla voltaj vererek Ekran kartinin Performansini arttirmak.
KS KS Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #23 Kryptonian dedi: Overclock = Ekran kartina fazla voltaj vererek Ekran kartinin Performansini arttirmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağıma dair bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Kryptonian dedi: Overclock = Ekran kartina fazla voltaj vererek Ekran kartinin Performansini arttirmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağıma dair bir fikrim yok.