AMD Radeon R5 M430 nasıl bir ekran kartı ?

Ebû'l Feth

Decapat
AMD Radeon R5 M430 ekran kartı ne düzeyde bir ekran kartı ? Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. 3000 TL gibi bir bütçem var. HP 15-ay102nt (X9Z24EA) bilgisayarını gördüm genel özellikleri hoşuma gitti. Oyunlarda sıkıntı çıkartır mı ? Bu ekran kartı bu oyunlarda sorun yaşar mı ? Bu bilgisayar nasıl bir bilgisayar ? 3000 TL gibi bir bütçeye nasıl bir bilgisayar tavsiye edebilirsiniz ? Oyunların istedikleri ekran kartlarını parantez içinde belirttim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartı çöptür oyun hedefi var ise alınmaz. 3000 TL'ye güzel laptop bulma şansınız yok oyun için. İkinci ele çok güzel laptoplar bulursunuz. Ben daha geçen İ7 6700 HQ, GTX 960M içeren laptop gördüm 3200 TL'ye.

Ben oyun göremedim sanırım paylaşmadınız veya bende gözükmedi.
sanırım yazmayı unutmuşum kusura bakmayın Europa Universalis 4 Hearts of İron 4 Flight Simulator X Attila total war cities skylines gibi oyunlar aslında ekran kartlarıyla bilikte editlemiştimde kaydetmemiş
Assasins Creed 4ü bile orta yarlarda optimize edilmiş biçimde 20 fps alırsınız. Arkadaşım öyle bir hataya düştü oynayamadı oyun.
Ama CS:GO tarzı oyunları rahat oynarsınız.
yeni yazdığım oyunlar da nasıldır bir bilginiz var mı ?

sanırım yazmayı unutmuşum kusura bakmayın Europa Universalis 4 Hearts of İron 4 Flight Simulator X Attila total war cities skylines gibi oyunlar aslında ekran kartlarıyla bilikte editlemiştimde kaydetmemiş

yeni yazdığım oyunlar da nasıldır bir bilginiz var mı ?

cs:go ve LoL dışında sizi pek bir yere götürmez o ekran kartı. Arkadaşın önerdiği gibi gtx 960m li veya mx150li bir laptop bulabilirseniz daha iyi olur o fiyatlarda varsa tabi.

Laptoplarda AMD ekran kartını tavsiye etmem. Hem düşük performanslı hem de sürücü sorunlu oluyorlar. 11.11.2018 indirimini bekleyip Nvidia MX150 ekran kartlı bir cihaz alman işini görecektir.

cs:go ve LoL dışında sizi pek bir yere götürmez o ekran kartı. Arkadaşın önerdiği gibi gtx 960m li veya mx150li bir laptop bulabilirseniz daha iyi olur o fiyatlarda varsa tabi.
anladım teşekkür ederim.
Laptoplarda AMD ekran kartını tavsiye etmem. Hem düşük performanslı hem de sürücü sorunlu oluyorlar. 11.11.2018 indirimini bekleyip Nvidia MX150 ekran kartlı bir cihaz alman işini görecektir.
sağolun teşekkür ederim

Size ciddi ve gerçekçi olayım en düşük ayarlarda gta 5 oynuyorum 65 fps alıyorum laptop ciddiyim

amd radeon r5 2019 model ve amd a8 apu 7410 with 8 gb ram

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı