AMD Radeon R7 200 yerine GTX 750 Ti koyulur mu?

Daha fazla  
Merhaba düşük bütçeli ekran kartı alacağım ve 3 sene kullanacağım 60 FPS oyun için sadece popüler oyunlar oynarım Fortnite, Minecraft, GTA gibi yeni çıkan oyunlar ilgilendirmiyor beni AMD Radeon R7 200 yerine GTX 750 Ti kullanılırm mı? Bilgisayar: Casper Nirvana 2011

Merhaba düşük bütçeli ekran kartı alacağım ve 3 sene kullanacağım 60 FPS oyun için sadece popüler oyunlar oynarım Fortnite, Minecraft, GTA gibi yeni çıkan oyunlar ilgilendirmiyor beni AMD Radeon R7 200 yerine GTX 750 Ti kullanılırm mı? Bilgisayar: Casper Nirvana 2011
R7 200'e nazaran çok daha iyi olur ama bazı popüler Online oyunlar DX12 şartı getirdiği için GTX 750Ti ile sıkıntı yarattığı oluyor. Apex Legends gibi.

Ama Radeon R7 serisi çok düşük FPS gösteriyor olmaz ki mesela Witcher 3 favorim ama kaldıramaz maalesef ama o n'olacak burada Apex Legends ile ilgilenmiyorum. GTX 750 Ti DX 12 zaten var

Ama Radeon R7 serisi çok düşük FPS gösteriyor olmaz ki mesela Witcher 3 favorim ama kaldıramaz maalesef ama o n'olacak burada Apex Legends ile ilgilenmiyorum. GTX 750 Ti DX 12 zaten var
R7 200'den zaten daha iyi, R7 çöpe atın ona lafım yok ama işte bazı DX12 oyunlarda hata veriyor. Kartın kendisi donanımsal olarak DX11.1 destekliyor. DX12 desteği yazılımsal olarak geldi ama her oyunda çalışmıyor.
Cyberpunk ve RDR2 açıyor mesela DX12 olarak. Bazen hata verdiği oluyor genede bunu bilin diye söylüyorum.

Mesela CS2'de DX12'e geçti. Önceden 11 kullanıyordu.

Bütçeniz varsa başka kartlarada bakabilirsiniz yoksa 700-800TL çok sağlam kart.

R7 200'den zaten daha iyi, R7 çöpe atın ona lafım yok ama işte bazı DX12 oyunlarda hata veriyor. Kartın kendisi donanımsal olarak DX11.1 destekliyor. DX12 desteği yazılımsal olarak geldi ama her oyunda çalışmıyor.
Cyberpunk ve RDR2 açıyor mesela DX12 olarak. Bazen hata verdiği oluyor gene de bunu bilin diye söylüyorum.

Mesela CS2'de DX12'e geçti. Önceden 11 kullanıyordu.

Bütçeniz varsa başka kartlarada bakabilirsiniz yoksa 700-800TL çok sağlam kart.

GTX 1060 almayı düşünüyorum o zaman 2. El alınır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı