AMD Radeon R7 240 sistem çok yavaş

Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Ben yeni bir cihaz aldım çok uyguna aldım ve cihazda AMD Radeon R7 240 ekran kartı mevcut ama aygıt yöneticisinde Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ve şu anda bilgisayar çok donuyor, çok yavaş çalışıyor. Bir de ekrandan hiçbir verim alamıyorum görüntü kalitesi çok kötü. Driveri yükleyince düzelir mi? Ona göre bilgisayarı geri vermeyi düşünüyorum.

Şu anda driveri güncelledim ve cihaz hala çok yavaş maalesef. Ne yapmam lazım? Anlayacağınız yavaşlığı şöyle ki Windows başlat menüsü dahi 10 saniye sonra açılıyor. Acil desteğe ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar. Ben yeni bir cihaz aldım çok uyguna aldım ve cihazda AMD Radeon R7 240 ekran kartı mevcut ama aygıt yöneticisinde Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ve şu anda bilgisayar çok donuyor, çok yavaş çalışıyor. Bir de ekrandan hiçbir verim alamıyorum görüntü kalitesi çok kötü. Driveri yükleyince düzelir mi? Ona göre bilgisayarı geri vermeyi düşünüyorum.

Şu anda driveri güncelledim ve cihaz hala çok yavaş maalesef. Ne yapmam lazım? Anlayacağınız yavaşlığı şöyle ki Windows başlat menüsü dahi 10 saniye sonra açılıyor. Acil desteğe ihtiyacım var.

Siatemde HDD var sanırım.
O yüzden yavaş.
İnşallah Trendyol sistemi değildir.

Büyük ihtimal Turbox. Format atmayı dener misiniz? (benim de 240 öyle bir sorun yok parçalardan kaynaklı olabilir)
Hocam yok hayır bir arkadaştan aldım yeni format atılmış 2k ya aldım içinde msı a75ma g55 anakart ve 6 gb ddr3 ram var lakin kullanılabilir 2 gb diyor ve içinde II x4 631 işlemci mevcut neden olabilir

Hocam yok hayır bir arkadaştan aldım yeni format atılmış 2K ya aldım içinde MSI A75ma G55 anakart ve 6 GB DDR3 RAM var lakin kullanılabilir 2 GB diyor ve içinde II X4 631 işlemci mevcut neden olabilir?

RAM'lerden kaynaklı o zaman. RAM'lerin yerini değiştirip tekrar takmayı deneyebilirsin yanlış anlamadıysam RAM'i görümüyor sistem.

1742456534675.png

Kullanılabilir 2 GB yazıyorsa 1 RAM'de sorun var demektir tam taktığına emin misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı