AMD Radeon R7 240 Windows 11 driver var mı?

ezelaaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 3.30 GHz
Takılı RAM 8.00 GB
Depolama 466 GB HDD Hitachi HDT721050SLA360
Grafik Kartı AMD Radeon(TM) R7 Graphics (1005 MB)
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Bugün Windows 10'dan Windows 11'e geçtim ve ekran kartı için driver yükleyecektim fakat Windows 11 için bulamadım. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sürücü desteğini kesmiştir muhtemelen hocam çok eski kart çünkü Windows 10 en güncel sürücüyü deneyin belki çalışır ama olmazsa Windows 10 geri dönmeniz daha iyi olur.

AMD sürücü desteğini kesmiştir muhtemelen hocam çok eski kart çünkü Windows 10 en güncel sürücüyü deneyin belki çalışır ama olmazsa Windows 10 geri dönmeniz daha iyi olur.

Denedim ama olmadı. Ekran çok kötü gözüküyor yoksa normalde indirmem.

W11 zorunluluk değilse 10 kullanın o zaman hocam sistemin geri kalanını bilmiyorum ama o ekran kartı için Windows 10 daha uygun.

W11 zorunluluk değilse 10 kullanın o zaman hocam sistemin geri kalanını bilmiyorum ama o ekran kartı için Windows 10 daha uygun.

Yok Valorant oynamak için Windows 11 yükledim normalde Windows 11'e işim yok.

O zaman 11 gereksiz kalmış zaten anakartta Secure Boot, TPM gibi ayarlarla uğraşacaksınız gerek yok başınızı ağrıtmaya 10 kullanmaya devam edin. Zaten ekran kartı sürücüsü olmadan oyun oynamanız pek mümkün değil.

Driver varkende çalışmıyorduki

10'da oynayamadıysan 11'de çok daha zor hata mı veriyordu başka bir şey mi vardı oyunda. Çok sistem isteyen bir oyunda değil aslında.

10'da oynayamadıysan 11'de çok daha zor hata mı veriyordu başka bir şey mi vardı oyunda. Çok sistem isteyen bir oyunda değil aslında.

Önceden giriyordumda Valorant'a şimdi TPM filan istiyor o yüzden giremedim. Bir de indirsem başka oyunları bile kasıyordu sistem iyi değil.

Anladım benim de eski makinede Q9400 ve R7 240 vardı oyun zevki diye bir şey yoktu. Ben kasmasın diye 8.1 kurmuştum. Şimdilik 10 kurun hocam ama özellikle işlemci iyi değilse pek de yapılacak şey yok o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…