AMD Radeon R7 240 Windows 11 driver var mı?

Anladım benim de eski makinede Q9400 ve R7 240 vardı oyun zevki diye bir şey yoktu. Ben kasmasın diye 8.1 kurmuştum. Şimdilik 10 kurun hocam ama özellikle işlemci iyi değilse pek de yapılacak şey yok o zaman.

İşlemci AMD 7650k gibi bir şeydi ama bu kadar bana yeter zaten bu zamanda iyi bir sistem almak imkansız gibi bir şey.

Ekran kartının R7 240 olduğuna emin misin bu işlemcide R7 dahili grafik var. Yanlış sürücü kurmaya çalışıyor olabilir misin acaba sonradan taktıysan bilemem tabi.

Ekran kartının R7 240 olduğuna emin misin bu işlemcide R7 dahili grafik var. Yanlış sürücü kurmaya çalışıyor olabilir misin acaba sonradan taktıysan bilemem tabii.

Evet R7 240.

Öncesinde kurmuştum zaten Windows 10'da doğrusunu indirdiğime göre ekran kartı R7 240.

Harici ekran kartı var mı kasada eğer ekran kartın yoksa işlemcinin grafiğini kullanıyorsundur.

Harici ekran kartı var mı kasada eğer ekran kartın yoksa işlemcinin grafiğini kullanıyorsundur.

GT 730 vardı kısa devre yaptığı için çıkardım sonra baktığımda R7 240 yazıyordu.

Çıkarıp yenisini takmadığına göre işlemcinin dahili grafiğini kullanıyorsun gerçi sürücüler aynı setup içinde birleştirilmiş sorun yaşamazsın ama sende R7 240 değil de dahili R7 grafik vardır.

R7 Graphics ile R7 240'ın arasında ne fark var. Merak ettim.

Birisi harici ekran kartı diğeri işlemcinin içindeki grafik birimi R7 240 dahili grafikten bir tık daha iyi performans veriyor ama öyle aşırı fark değil. Söz konusu Valorant olunca daha çok işlemci odaklı oyun olduğundan çok fark yaratmayabilir. YT'de video gördüm senin işlemciye OC yapıp oyunda daha iyi performans almış. İstersen dene ama OC dikkatli yapılması gerekir. Bir de dahili grafik yani APU işlemci için RAM'lerin çift kanal olması performansı arttırır. Mesela 2x4 gibi olursa tek 8'den daha iyi çalışır.

Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…