AMD Radeon R7 350X 4GB PUBG Oynatır mı?

gecebekcisi1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. AMD Radeon R7 350X 4GB ekran kartına sahibim. Bildiğiniz üzere bu akşam Steam Summer Sale başlıyor ve ben de bir arkadaşım ile Playerunknown's Battlegrounds almayı planlıyorum. Ancak oyun açılır mı oynatırsa Low da kaç FPS ile oynatır bilemiyorum. Aşağıya özellikleri yazacağım tahminlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
2017-06-22 14_38_00-Piriform Speccy.png
2017-06-22 14_38_38-AMD Radeon R7 350X _ VideoCardz.com.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. AMD Radeon R7 350X 4GB ekran kartına sahibim. Bildiğiniz üzere bu akşam Steam Summer Sale başlıyor ve ben de bir arkadaşım ile Playerunknown's Battlegrounds almayı planlıyorum. Ancak oyun açılır mı oynatırsa Low da kaç FPS ile oynatır bilemiyorum. Aşağıya özellikleri yazacağım tahminlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 243386 Eki Görüntüle 243387
Dostum oyunu akıcı bir şekilde oynayabilirsin. İşlemcin zaten iyi. Oynayamaman için herhangi bir sorun yok.
Ek olarak sistem özelliklerine baktığın programın adını söyleyebilir misin rica etsem ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı