B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 RAM 4+4 8 GB Ram Kingston SSD veya HDD modeli 250 GB HDD Ekran kartı AMD Radeon R7 Graphics(TM) İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G Selam, ekran kartı yerinde sadece AMD Radeon R7 Graphics yazıyor başka bir şey yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim, Driver'ımı bulamıyorum.
Selam, ekran kartı yerinde sadece AMD Radeon R7 Graphics yazıyor başka bir şey yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim, Driver'ımı bulamıyorum.
Çözüm GFYT 21 Nisan 2024 https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html
https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #2 https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html Artı 0 Eksi Çözüm
https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.203 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 ByHaX dedi: Selam, ekran kartı yerinde sadece AMD Radeon R7 Graphics yazıyor başka bir şey yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim, Driver'ımı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın arkasında model numaradı yazar oradan bi bakın hocam. Bendeki r7 200 series diye geçiyor ama kartım r7 250 Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Selam, ekran kartı yerinde sadece AMD Radeon R7 Graphics yazıyor başka bir şey yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim, Driver'ımı bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın arkasında model numaradı yazar oradan bi bakın hocam. Bendeki r7 200 series diye geçiyor ama kartım r7 250
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 GFYT dedi: https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html Genişletmek için tıkla... Hangisini indirmeliyim Windows 10 64 bit değilmi? halilserkan dedi: Ekran kartınızın arkasında model numaradı yazar oradan bi bakın hocam. Bendeki r7 200 series diye geçiyor ama kartım r7 250 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ilk önce şu arkadaşın attığı linkten indirmeyi denemek istiyorum Legacy sanırım bendeki. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html Genişletmek için tıkla... Hangisini indirmeliyim Windows 10 64 bit değilmi? halilserkan dedi: Ekran kartınızın arkasında model numaradı yazar oradan bi bakın hocam. Bendeki r7 200 series diye geçiyor ama kartım r7 250 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ilk önce şu arkadaşın attığı linkten indirmeyi denemek istiyorum Legacy sanırım bendeki.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #5 ByHaX dedi: Hangisini indirmeliyim Windows 10 64 Bit değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi Windows'u kullanıyorsan onu indir. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Hangisini indirmeliyim Windows 10 64 Bit değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi Windows'u kullanıyorsan onu indir.
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 GFYT dedi: Hangi Windows'u kullanıyorsan onu indir. Genişletmek için tıkla... Birde hocam indirtikten sonra Input Not Supported derse napmam lazım onuda söylermisin? Kare bir monitör kullanıyorumda. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hangi Windows'u kullanıyorsan onu indir. Genişletmek için tıkla... Birde hocam indirtikten sonra Input Not Supported derse napmam lazım onuda söylermisin? Kare bir monitör kullanıyorumda.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #7 ByHaX dedi: Bir de hocam indirtikten sonra ınput not supported derse ne yapmam lazım onu da söyler misin? Genişletmek için tıkla... Öyle bir hata almazsın, uyumlu bu sürücü. Ha olur alırsan etikletle beni, bakarız çaresine. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Bir de hocam indirtikten sonra ınput not supported derse ne yapmam lazım onu da söyler misin? Genişletmek için tıkla... Öyle bir hata almazsın, uyumlu bu sürücü. Ha olur alırsan etikletle beni, bakarız çaresine.
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #8 GFYT dedi: Öyle bir hata almazsın, uyumlu bu sürücü. Ha olur alırsan etikletle beni, bakarız çaresine. Genişletmek için tıkla... Tamamdıır hızlıca indiriyorum, kuruyorum. GFYT dedi: Öyle bir hata almazsın, uyumlu bu sürücü. Ha olur alırsan etikletle beni, bakarız çaresine. Genişletmek için tıkla... Input not supported diyo bir kaç defa siyah ekran gitti geldi şimdide böyle oldu bitmesine 30 saniye kala napmalıyım? @GFYT burada mısın? Son düzenleme: 21 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Öyle bir hata almazsın, uyumlu bu sürücü. Ha olur alırsan etikletle beni, bakarız çaresine. Genişletmek için tıkla... Tamamdıır hızlıca indiriyorum, kuruyorum. GFYT dedi: Öyle bir hata almazsın, uyumlu bu sürücü. Ha olur alırsan etikletle beni, bakarız çaresine. Genişletmek için tıkla... Input not supported diyo bir kaç defa siyah ekran gitti geldi şimdide böyle oldu bitmesine 30 saniye kala napmalıyım? @GFYT burada mısın?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #9 ByHaX dedi: Tamamdıır hızlıca indiriyorum, kuruyorum. Input not supported diyor birkaç defa siyah ekran gitti geldi şimdi de böyle oldu bitmesine 30 saniye kala ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bekle bitsin, yeniden baslat sonrasında. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Tamamdıır hızlıca indiriyorum, kuruyorum. Input not supported diyor birkaç defa siyah ekran gitti geldi şimdi de böyle oldu bitmesine 30 saniye kala ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bekle bitsin, yeniden baslat sonrasında.
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #10 GFYT dedi: Bekle bitsin, yeniden baslat sonrasında. Genişletmek için tıkla... Ekran gözükmüyor bitti mi? Bitmedimi nereden bileyim. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bekle bitsin, yeniden baslat sonrasında. Genişletmek için tıkla... Ekran gözükmüyor bitti mi? Bitmedimi nereden bileyim.