B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 RAM 4+4 8 GB Ram Kingston SSD veya HDD modeli 250 GB HDD Ekran kartı AMD Radeon R7 Graphics(TM) İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G Selam, ekran kartı yerinde sadece AMD Radeon R7 Graphics yazıyor başka bir şey yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim, Driver'ımı bulamıyorum.
Selam, ekran kartı yerinde sadece AMD Radeon R7 Graphics yazıyor başka bir şey yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim, Driver'ımı bulamıyorum.
Çözüm GFYT 21 Nisan 2024 https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html
https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/a-series/a8-series-apu-for-desktops/a8-7650k-with-radeon-r7-series.html
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #21 ByHaX dedi: Yaptım hadi bakalım umarım çalışır. Çözünürlüğümü yoksa Radeon'un ekran kısmından mıydı? Genişletmek için tıkla... Normal çözünürlükten ayarla. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Yaptım hadi bakalım umarım çalışır. Çözünürlüğümü yoksa Radeon'un ekran kısmından mıydı? Genişletmek için tıkla... Normal çözünürlükten ayarla.
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #22 GFYT dedi: Normal çözünürlükten ayarla. Genişletmek için tıkla... Input not supported diyor ne yapmalıyım.@GFYT ByHaX dedi: Input not supported diyor ne yapmalıyım.@gfyt Genişletmek için tıkla... BIOS menüsünden güvenli moddan falan yapamaz mıyız? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Normal çözünürlükten ayarla. Genişletmek için tıkla... Input not supported diyor ne yapmalıyım.@GFYT ByHaX dedi: Input not supported diyor ne yapmalıyım.@gfyt Genişletmek için tıkla... BIOS menüsünden güvenli moddan falan yapamaz mıyız?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #23 ByHaX dedi: Input not supported diyor ne yapmalıyım.@gfyt BIOS menüsünden güvenli moddan falan yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Güvenli moda gir, oradan ayarla çözünürlüğü. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Input not supported diyor ne yapmalıyım.@gfyt BIOS menüsünden güvenli moddan falan yapamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Güvenli moda gir, oradan ayarla çözünürlüğü.
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #24 GFYT dedi: Güvenli moda gir, oradan ayarla çözünürlüğü. Genişletmek için tıkla... Oradaki ayarlanan çözünürlükler kaydediliyor mu? GFYT dedi: Güvenli moda gir, oradan ayarla çözünürlüğü. Genişletmek için tıkla... @GFYT olmadı yine ınput not supported hatası veriyor. @GFYT bir ara ekran kapandı no signal dedi fareyi hareket ettirince yine ınput not supported dedi bilgilendirmek istedim. ByHaX dedi: Oradaki ayarlanan çözünürlükler kaydediliyor mu? @GFYT olmadı yine ınput not supported hatası veriyor. @GFYT bir ara ekran kapandı no signal dedi fareyi hareket ettirince yine ınput not supported dedi bilgilendirmek istedim. Genişletmek için tıkla... Yine aynısı oldu. Son düzenleme: 21 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Güvenli moda gir, oradan ayarla çözünürlüğü. Genişletmek için tıkla... Oradaki ayarlanan çözünürlükler kaydediliyor mu? GFYT dedi: Güvenli moda gir, oradan ayarla çözünürlüğü. Genişletmek için tıkla... @GFYT olmadı yine ınput not supported hatası veriyor. @GFYT bir ara ekran kapandı no signal dedi fareyi hareket ettirince yine ınput not supported dedi bilgilendirmek istedim. ByHaX dedi: Oradaki ayarlanan çözünürlükler kaydediliyor mu? @GFYT olmadı yine ınput not supported hatası veriyor. @GFYT bir ara ekran kapandı no signal dedi fareyi hareket ettirince yine ınput not supported dedi bilgilendirmek istedim. Genişletmek için tıkla... Yine aynısı oldu.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #25 ByHaX dedi: Oradaki ayarlanan çözünürlükler kaydediliyor mu? @GFYT olmadı yine ınput not supported hatası veriyor. @GFYT bir ara ekran kapandı no signal dedi fareyi hareket ettirince yine ınput not supported dedi bilgilendirmek istedim. Yine aynısı oldu. Genişletmek için tıkla... Laptopun ana çözünürlüğü nedir? Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Oradaki ayarlanan çözünürlükler kaydediliyor mu? @GFYT olmadı yine ınput not supported hatası veriyor. @GFYT bir ara ekran kapandı no signal dedi fareyi hareket ettirince yine ınput not supported dedi bilgilendirmek istedim. Yine aynısı oldu. Genişletmek için tıkla... Laptopun ana çözünürlüğü nedir?
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #26 GFYT dedi: Laptopun ana çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... 1024x768 önerilen yazıyordu. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #27 ByHaX dedi: 1024x768 önerilen yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam o çözünürlüğe al. Ek olarak ekran Hz değerini de düşür. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: 1024x768 önerilen yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam o çözünürlüğe al. Ek olarak ekran Hz değerini de düşür.
KS KS B ByHaX Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #28 GFYT dedi: Tamam o çözünürlüğe al. Ek olarak ekran Hz değerini de düşür. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapıcam güvenli modda olurmu? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Tamam o çözünürlüğe al. Ek olarak ekran Hz değerini de düşür. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapıcam güvenli modda olurmu?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.991 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Nisan 2024 #29 ByHaX dedi: Peki nasıl yapacağım güvenli modda olur mu? Genişletmek için tıkla... TV'ye bagla veya güvenli modda yap fark etmez. Artı 0 Eksi
ByHaX dedi: Peki nasıl yapacağım güvenli modda olur mu? Genişletmek için tıkla... TV'ye bagla veya güvenli modda yap fark etmez.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 21 Nisan 2024 #30 GFYT dedi: TV'ye bagla veya güvenli modda yap fark etmez. Genişletmek için tıkla... TeamViewer ile telefondan da yapabilir. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: TV'ye bagla veya güvenli modda yap fark etmez. Genişletmek için tıkla... TeamViewer ile telefondan da yapabilir.