AMD Radeon R9 285 Sisteme İşlemci Önerisi

yusuf551

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık olarak 3 sene önce bir sistem toplamıştım Vatan Bilgisayar'dan. Bilgisayarımın işlemcisi AMD FX 6300, ekran kartım ise AMD Radeon R9 285, RAM ise GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram ve Anakart'ım ise ASUS M5A78L-M LX ben bu sistemime yeni işlemci almak istiyorum. Acaba işlemci olarak "Darboğaz yapmayacak olan" hangi işlemciyi bana önerirsiniz? Bütçe olarak 500 ve 700 civarında olabilirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ölü sokete yatırım yapmayın. İşlemciniz zaten ekran kartınızı besleyebilecek seviyede.
Bilgisayarımı ilk aldığımda sistemimi buraya yazmıştım konu olarak. İşlemcinin darboğaza sebep olduğunu söylemişlerdi bana o gün pek dikkate almamıştım yazanları çünkü bilgisayarım iyi derecede çalışıyordu bütün oyunları vs. açıyordu çok iyiydi ama bu aralar bana sıkıntı yaşatmaya başladı darboğazı şu günlerde anlıyorum.

Pub g de sistemim low da kasıyor örnek olarak gösterirsem

İşlemciyi değiştirmek istiyorsanız baştan belirtmemde fayda var. FX sistemler artık tarih oldu ve bu sisteme yatırım yapmak mantıksızlıktır. Onun yerine bütçeniz kısıtlı ise Ryzen 3 bazlı bir sistem hazırlayabilirsiniz. Hem performans konusunda hemde güç tüketimi konusunda gözle görülür bir fark elde etmiş olursunuz.

FX 8350'ye gec desem sonra ne yapacaksin. 9590'a mi gececeksin :'(.

O sistemi satip I5 4690K + Z97 parca alirsaniz en azindan RAM'ler cope gitmemis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…