dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Formattan sonra ekran kartı driver kurmaya çalışıyorum fakat kurulum tamamlanmaya yaklaşınca bilgisayar mavi ekran veriyor ve Windows onarım yapmaya başlıyor. @Jackie Boy
Formattan sonra ekran kartı driver kurmaya çalışıyorum fakat kurulum tamamlanmaya yaklaşınca bilgisayar mavi ekran veriyor ve Windows onarım yapmaya başlıyor. @Jackie Boy
Jackie Boy Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 @Hamza Ensar Sağlam @DarkReader
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 Farklı sürüm kurmayı deneyin.
dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: Farklı sürüm kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü sürüm var neye göre deneyeceğiz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Farklı sürüm kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü sürüm var neye göre deneyeceğiz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 dienef dedi: Bir sürü sürüm var neye göre deneyeceğiz. Genişletmek için tıkla... WHQL olan sürümleri deneyin.
dienef dedi: Bir sürü sürüm var neye göre deneyeceğiz. Genişletmek için tıkla... WHQL olan sürümleri deneyin.
dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: WHQL olan sürümleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bir sürüm varsa link atabilir misiniz?
Hamza Ensar Sağlam dedi: WHQL olan sürümleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bir sürüm varsa link atabilir misiniz?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #7 dienef dedi: Bildiğiniz bir sürüm varsa link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan ikincisini indirin. AMD Radeon™ R9 M265X Previous Drivers | AMD www.amd.com
dienef dedi: Bildiğiniz bir sürüm varsa link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradan ikincisini indirin. AMD Radeon™ R9 M265X Previous Drivers | AMD www.amd.com
dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #8 Hamza Ensar Sağlam dedi: Buradan ikincisini indirin. https://www.amd.com/tr/support/prev...eon-r9-200-series/amd-radeon-r9-m265x[/QUOTE]güvenli modda açıp ddu ile driverları siliyorum tekrar başlatırken mavi ekran geliyor. Genişletmek için tıkla...
Hamza Ensar Sağlam dedi: Buradan ikincisini indirin. https://www.amd.com/tr/support/prev...eon-r9-200-series/amd-radeon-r9-m265x[/QUOTE]güvenli modda açıp ddu ile driverları siliyorum tekrar başlatırken mavi ekran geliyor. Genişletmek için tıkla...
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #9 Bilgisayarı normal bir şekilde açamıyor musunuz? O zaman büyük sıkıntı.
dienef Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #10 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bilgisayarı normal bir şekilde açamıyor musunuz? O zaman büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yedikten sonra biraz uğraşıp açabiliyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bilgisayarı normal bir şekilde açamıyor musunuz? O zaman büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yedikten sonra biraz uğraşıp açabiliyorum.