Laptop modeli toshiba satellite p50-b-117. Windows 8'di aslında ama oyun oynarken görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası aldım birkaç sefer ondan sonra ise tamamen gitti bilgisayar ve yanlışlıkla hard disk'i silmişim. Daha sonra bir bilgisayarcıya götürdüm düzelttirdim windows 7 yaptı bilgisayarı ancak 1 hafta tekrar aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer götürdüğümde yine format attı ancak ekran kartını devreye sokunca windows başlamadı, güvenli moddan ekran kartını kapatınca açılıyor ama bilgisayar böyle de oyun oynayamıyorum. Laptop'un ikinci ekran kartı da intel hd graphics 4600. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler. Gerçekten kendimi kaybettim artık şu bilgisayarla uğraşmaktan.
Ek olarak DXDiag tanımlamadan ekran kartıma bakınca bununla karşılaşıyorum.
Windows 10 yükseltmeyi denemiştim kendi sitesinden ama yükseltirken reboot error oluyor windows 7'yi geri yüklüyor hep usb kullanarak sıfır kursam bu sorun düzelir mi ? Ve usb hazırlarken benim hangi disk bölüm düzenini seçmem gerek yardımcı olabilir misiniz ?
Verdiğim linkteki videoda ve benzer videolarda buna değinilmiştir. Temiz olarak Windows 10 kurarsanız bu sorunu yaşamazsınız tabi ki donanımsal bir sorun yoksa.
Windows 10 kurmadan önce varsa BIOS güncellemesini gerçekleştirin. Download drivers:
Verdiğim linkteki videoda ve benzer videolarda buna değinilmiştir. Temiz olarak Windows 10 kurarsanız bu sorunu yaşamazsınız tabi ki donanımsal bir sorun yoksa.
Windows 10 kurmadan önce varsa BIOS güncellemesini gerçekleştirin. Download drivers:
Tekrar merhaba , videoda gösterildiği gibi yaptım usb hazırlamayı ancak boot seçeneğini usb yapınca invalid disc tarzında bi şey yazıyor ve tekrar masaüstüne gönderiyor , ne yapabilirim ? Şimdi tekrar yükseltmeyi deneyeceğim , önceki denemelerimde reboot hatası verdi ve windows 7'yi geri yükledi.