AMD Radeon Relive Güncellemede Dosya Alınamadı Sorunu

Yeni teknolojilerde bu durumlar normal yakın zamanda düzeltilir. Demek istediğimi anlamıyorsunuz işte. Bu bir özelliktir ileride düzelir demeye getiriyorum ancak anlaşılmadı yine. Neyse çok fazla kafanızı karıştırmayayım şimdilik düzelene kadar siteden indirin DDU kullanın(rehbere göre).
Tamam ben sizin demek istediğinizi anladım. Teşekkürler.

Yeni teknolojilerde bu durumlar normal yakın zamanda düzeltilir. Demek istediğimi anlamıyorsunuz işte. Bu bir özelliktir ileride düzelir demeye getiriyorum ancak anlaşılmadı yine. Neyse çok fazla kafanızı karıştırmayayım şimdilik düzelene kadar siteden indirin DDU kullanın(rehbere göre).
Bir şey sormak istiyorum. Video çekme yani oyun videosu çekme programlarından anlar mısınız? Yeni konu açabilirim de yardımcı olur musunuz ?

Bir şey sormak istiyorum. Video çekme yani oyun videosu çekme programlarından anlar mısınız? Yeni konu açabilirim de yardımcı olur musunuz ?
Yeni konu açmanız lazım zaten. Sosyalde daha önce sorulmuştu ve önermiştim önceki açan kişileri araştırabilirsiniz.

İlla DDU ile temizlik yapmanıza gerek yok.
Gerek yok diye birşey yok. DDU daha sağlıklı kurulum sağlıyor.

Gerek yok diye birşey yok. DDU daha sağlıklı kurulum sağlıyor.
Doğru ama sürücü kendi içinden güncelleme yapınca da kirli kurulum olacak, elimizle temizlik yapmadan kurarsak da kirli kurulum olacak. Bu açıdan söylüyorum, yoksa ben de her sürücü geçişini DDU ile yapıyorum.

Doğru ama sürücü kendi içinden güncelleme yapınca da kirli kurulum olacak, elimizle temizlik yapmadan kurarsak da kirli kurulum olacak. Bu açıdan söylüyorum, yoksa ben de her sürücü geçişini DDU ile yapıyorum.
DDU ne demek acaba ? Temiz kurulum derken bütün sürücüleri silip en baştan kurmak mı ?

Doğru ama sürücü kendi içinden güncelleme yapınca da kirli kurulum olacak, elimizle temizlik yapmadan kurarsak da kirli kurulum olacak. Bu açıdan söylüyorum
Aynı şeyi söylüyoruz zaten :)

Temiz kurulum derken bütün sürücüleri silip en baştan kurmak mı ?
Hayır sadece GPU'lar ile ilgili.
Güvenli bir program mı yani pc me zarar vermez değil mi ?
Çevirmenleri incele bakalım :) Güvenli olmasa var olurmuydum?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı