Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar AMD Radeon ReLive videoları C diskine kayıt ediyor ve C diskimde çok yer yok, ben D diskine kayıt etmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar AMD Radeon ReLive videoları C diskine kayıt ediyor ve C diskimde çok yer yok, ben D diskine kayıt etmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 26 Ekim 2020 #2 1) Alt + R yapıp Radeon Menüsünü açın 2) Aşağıda verdiğim işaretlediğim kısımdan ilgili Menüye geçin. 3) Aşağıdaki gösterdiğim kutuyu istediğiniz diske yönlendirin.
1) Alt + R yapıp Radeon Menüsünü açın 2) Aşağıda verdiğim işaretlediğim kısımdan ilgili Menüye geçin. 3) Aşağıdaki gösterdiğim kutuyu istediğiniz diske yönlendirin.
Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 26 Ekim 2020 #3 LayThese dedi: 1) Alt + r yapıp Radeon menüsünü açın. 2) Aşağıda verdiğim işaretlediğim kısımdan ilgili menüye geçin. Eki Görüntüle 714989 3) Aşağıdaki gösterdiğim kutuyu istediğiniz diske yönlendirin. Eki Görüntüle 714994 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu
LayThese dedi: 1) Alt + r yapıp Radeon menüsünü açın. 2) Aşağıda verdiğim işaretlediğim kısımdan ilgili menüye geçin. Eki Görüntüle 714989 3) Aşağıdaki gösterdiğim kutuyu istediğiniz diske yönlendirin. Eki Görüntüle 714994 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu