reishady Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 CTRL + Shift +E bastığımda tepki vermiyor çözümünü biliyorum ama başka çözümler arıyorum ekran kartı sürücümü eski versiyona güncellemek istemiyorum.
CTRL + Shift +E bastığımda tepki vermiyor çözümünü biliyorum ama başka çözümler arıyorum ekran kartı sürücümü eski versiyona güncellemek istemiyorum.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 20 Şubat 2022 #2 Kayıt ve yayından ReLive'yi kurmanız gerek.
reishady Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 Kurulu
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 20 Şubat 2022 #4 reishady dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Ayarları kontrol edin. ReLive CS 1.6 Minecraft gibi OpenGL Java oyunları kaydetmiyor.
reishady dedi: Kurulu. Genişletmek için tıkla... Ayarları kontrol edin. ReLive CS 1.6 Minecraft gibi OpenGL Java oyunları kaydetmiyor.
reishady Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #5 ExomPomoDq dedi: Ayarları kontrol edin. ReLive CS 1.6 Minecraft gibi OpenGL Java oyunları kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen kaydetmiyor ne masaüstünü nede oyunlarımı
ExomPomoDq dedi: Ayarları kontrol edin. ReLive CS 1.6 Minecraft gibi OpenGL Java oyunları kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen kaydetmiyor ne masaüstünü nede oyunlarımı