AMD Radeon RX 6600 RSR açılmalı mı?

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Radeon RX 6600 ekran kartına sahibim. Sizce RSR'nin (çözünürlüğü düşürerek monitör çözünürlüğüne upscale yapması) sorunları çözüldü mü yani daha iyi mi çalışıyor. RDR2 oynuyorum açılmalı mı tavsiye eder misiniz?

Gereksiz. FSR 2.0 geldiğinde açarsın, 6600'ün performansı yetmiyor mu RDR2 için?

Tabii ki yetiyor orta-yüksek bazı ayarlar Ultra 90-100 arası FPS alıyorum fakat bir tık daha artması daha iyi olabilir diye düşündüm.
Tabii ki yetiyor orta-yüksek bazı ayarlar Ultra 90-100 arası FPS alıyorum fakat bir tık daha artması daha iyi olabilir diye düşündüm.

RSR açınca netlik ayarını açamıyorum. Bu yüzden gereksizse açmam.

Hocam amaç FPS artışı ise, ayarları optimize ederek yan yana koymadıkça fark edemeyeceğin kadar bir kalite kaybı ile çok daha fazla FPS artışı sağlarsın. (Düzeltme: hepsi Ultra diye okumuşum pardon)

Görüntü ölçeklendirmeyi FPS'in akıcılıktan uzak olduğu durumlarda devreye sokmanız gerekir. Mevcut kartınız size performans açısından yetiyorsa bir gereklilik yoktur. Mesela yeni Witcher oyunu geldiğinde kartınız yetmiyorsa FSR, RSR gibi özellikleri devreye sokarsınız.

6600 XT zaten RDR2 dahil piyasaki çoğu oyunu high-ultra ayarlarda rahatlıkla açabilen bir kart zaten 1080P'de. Neyine yetmiyor? İleride Unreal Engine 5 tabanlı çıkacak oyunlarda yetmezse FSR 2.0, RSR vb. teknolojileri kullanırsın. Şuanlık lüzumu yok.

XT değil hocam düz 6600.

Teşekkür ederim arkadaşlar o zaman kaliteden ödün vermiyorum en kötü 60 FPS akıcı olarak ayarlarımı yapayım dediğiniz gibi keyfi daha iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…