AMD Radeon RX 6600 - RX 6600 XT WattMan hatası var mı?

Umarım kartınızla harika günler geçirirsiniz diyerek bu konuyu burada noktalamak istiyorum.
Arkadaşlar AMD bu sorunları çözene kadar bende uzak duruyorum çoğu kişi uzak duruyor o kadar para verip parayla rezil olmayı kimse istemez sırf bu yüzden rtx 3050 alıcam

22.10.1 sürümünde Minecraft bile oynatmadı WattMan hatasından dolayı 6000 serisinde çözüldü diyenlere inanma dün yeni güncelleme geldi bugün test yapacağım kart 6600XT.
Tamamdır eğer güncellemede sorun çözülürse yazarsanız iyi olur bakarım gerçekten amd ekran kartlarını düzeltmesi lazım o kadar çok etken var ki bu wattmanda insana gına geliyor

Bilmiyorum artık şans mı? Derseniz başka bir şey mi? Hiç görmediğim ve karşılaşmadığım bir problem.
Öncesinde de 1 yıla yakın süredir 6700XT kullandım onda da karşılaşmadım.
Karşılaşan arkadaşlara gelen akımdan mı ya da sık kesilen elektrikten mi?
Sonuç olarak NVIDIA da 25.000 TL vererek alacağınız bir kartı AMD karşılığı 10.000 TL ucuza kullanmanın keyfini yaşıyorum yıllardır.
Tabii ki tercih sizin

Ya o kadar oyun testinde rx 6600 geçiyor ama parayla rezil olmak = amd ekran kartı almak

Ya o kadar oyun testinde RX 6600 geçiyor ama parayla rezil olmak = AMD ekran kartı almak

Söylediğim gibi AMD savunduğumdan falan değil kimse bana para kazandırmıyor.
Ama 3 yıldır 6700XT ve şu an 6900XT kullanan birisi olarak Ne WattMan ne de başka bir sorunla karşılaşmadım hiç

AMD kart alacaksanız donanım dilinden anlıyor olmanız gerek yoksa başınız çok ağrır ha şanslıysanız o başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…