F Fikotakya Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 190 Çözümler 6 16 Ocak 2021 #1 AMD Radeon bu ayarları buldum bunlar doğru mu en yüksek performans almak için değiştirilebilecek ayarlar var mı en yüksek performansı alabilmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
AMD Radeon bu ayarları buldum bunlar doğru mu en yüksek performans almak için değiştirilebilecek ayarlar var mı en yüksek performansı alabilmek için.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 16 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu adamın yaptıklarını kullanıyorum şahsen. Deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu adamın yaptıklarını kullanıyorum şahsen. Deneyebilirsin.
KS KS F Fikotakya Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 190 Çözümler 6 16 Ocak 2021 #3 Lee Everett dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu adamın yaptıklarını kullanıyorum şahsen. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim sağ ol. Artı 0 Eksi
Lee Everett dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu adamın yaptıklarını kullanıyorum şahsen. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim sağ ol.