AMD Radeon Settings işlemleri nedir?

Moon 21

Kilopat
Yer
KKTC Girne
Bu işlemleri kapatabilir miyim? Sanırım fazla RAM kullanıyorlar, ve AMD Radeon settings olmadan yani Radeon Software yazılımı olmadan (ben hiç kullanmıyorum) sadece sürücüyü kullanabilir miyim?

Untitled2.png

AMD Radeon Software veya adrenaline Software'yi kullanmak istemiyorum ve arka planda RAM kullanmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç MB RAM için uğraşmaya değmez. Ayrıca AMD sürücülerini Radeon Software olmadan kullanamıyorsunuz.
İnternette araştırdım ve bir kaç yolu olduğunu gördüm, bu videodaki gibi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amacım sadece Ram azalması değil.
Daha sade olmasını istiyorum, sistem açılış hızını hızlandırmayı, varsa lag çözmeyi ve bunun gibi şeyler, hiç kullanmadığım bir yazılım, genelde sadece oyun ayarlarını kullanıyorum grafikle ile ilgili bir şey ayarlamam gerektiğinde, zaten ekran kartım yeni bir kart olmadığı için, RX 550 kullanıyorum, yazılımdaki özelliklerin çoğu bir işe yaramıyor sanırım.

İnternette araştırdım ve bir kaç yolu olduğunu gördüm, bu videodaki gibi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amacım sadece Ram azalması değil.
Daha sade olmasını istiyorum, sistem açılış hızını hızlandırmayı, varsa lag çözmeyi ve bunun gibi şeyler, hiç kullanmadığım bir yazılım, genelde sadece oyun ayarlarını kullanıyorum grafikle ile ilgili bir şey ayarlamam gerektiğinde, zaten ekran kartım yeni bir kart olmadığı için, RX 550 kullanıyorum, yazılımdaki özelliklerin çoğu bir işe yaramıyor sanırım.

AMD'nin sürücülerini kaldırırsanız FidelityFX, Anti-Lag, Enhanced Sync gibi özelliklerden mahrum kalacaksınız. Özellikle FidelityFX, AMD'nin sitesinde yazdığına göre RX 550'de destekliyor bu özelliği (eke bakınız). RX 570 kullanıcısı olarak bazı özellikleri açarak Cyberpunk'ta orta-yüksek arası 50-60 FPS'leri gördüğüm oluyor, ortalama 40-45 olarak.
Ekran görüntüsü 2021-10-09 203334.png

AMD'nin sürücülerini kaldırırsanız FidelityFX, Anti-Lag, Enhanced Sync gibi özelliklerden mahrum kalacaksınız. Özellikle FidelityFX, AMD'nin sitesinde yazdığına göre RX 550'de destekliyor bu özelliği (eke bakınız). RX 570 kullanıcısı olarak bazı özellikleri açarak Cyberpunk'ta orta-yüksek arası 50-60 FPS'leri gördüğüm oluyor, ortalama 40-45 olarak.
Eki Görüntüle 1185131
FidelityFX sanırım sadece 4K için ve ben 4K kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı