K kill0z Hectopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2017 #1 AMD Radeon Settings menüsüne erişemiyorum nereden yükleyebilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2017
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Ekim 2017 #2 Buradan ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçip güncel bir sürücü indirip kurduğunuzda gelmesi gerek: Download Drivers
Buradan ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçip güncel bir sürücü indirip kurduğunuzda gelmesi gerek: Download Drivers
BugraKaanY Hectopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Buradan ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçip güncel bir sürücü indirip kurduğunuzda gelmesi gerek: Download Drivers Genişletmek için tıkla... Bana gelmedi. Çok fazla denedim fakat hala gelmiyor..
Recep Baltaş dedi: Buradan ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçip güncel bir sürücü indirip kurduğunuzda gelmesi gerek: Download Drivers Genişletmek için tıkla... Bana gelmedi. Çok fazla denedim fakat hala gelmiyor..