creaps Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #1 AMD Radeon Settings tıklıyorum bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Açılması için yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2016
AMD Radeon Settings tıklıyorum bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Açılması için yardım ederseniz sevinirim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2016 #2 Denetim masasını kurmuşsunuz ama ekran kartını kurmamışsınız. Ekran kartı modelinizi ve işletim sisteminizi söyleyin.
Denetim masasını kurmuşsunuz ama ekran kartını kurmamışsınız. Ekran kartı modelinizi ve işletim sisteminizi söyleyin.
mehmetx2 Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #3 Kardeş aynı sorun bende de var ve bilgisayarım bir tane bile oyunu çalıştırmıyor.Eğer hallettiysen bana da yardım eder misin edersen sevinirim
Kardeş aynı sorun bende de var ve bilgisayarım bir tane bile oyunu çalıştırmıyor.Eğer hallettiysen bana da yardım eder misin edersen sevinirim