Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 AMD ekran kartı güncelleme yerine geliyorum kendi sitesine, downloada basıyorum, iniyor ve kurarken "Hata! Ters giden bir şey var. 182 hatası." falan yazıyor. Neden acaba? Ekran kartım AMD Radeon 4300/4500 yazıyor DxDiag'da. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2021
AMD ekran kartı güncelleme yerine geliyorum kendi sitesine, downloada basıyorum, iniyor ve kurarken "Hata! Ters giden bir şey var. 182 hatası." falan yazıyor. Neden acaba? Ekran kartım AMD Radeon 4300/4500 yazıyor DxDiag'da.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 6 Mart 2021 #2 Büyük ihtimal desteklenmeyen sürümü kurmaya çalışıyorsunuz. Şu anki sürüm nedir ve kurmak istediğiniz sürüm nedir? Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal desteklenmeyen sürümü kurmaya çalışıyorsunuz. Şu anki sürüm nedir ve kurmak istediğiniz sürüm nedir?
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 erdemst17 dedi: Büyük ihtimal desteklenmeyen sürümü kurmaya çalışıyorsunuz. Şu anki sürüm nedir ve kurmak istediğiniz sürüm nedir? Genişletmek için tıkla... hiçbir fikrim yok lol fps arttırma videosu izlerken ekran karıt güncelleme yeri geldi bende buraya gelip adamın demesiyle beraberde download a bastım Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 124,6 KB · Görüntüleme: 115 Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: Büyük ihtimal desteklenmeyen sürümü kurmaya çalışıyorsunuz. Şu anki sürüm nedir ve kurmak istediğiniz sürüm nedir? Genişletmek için tıkla... hiçbir fikrim yok lol fps arttırma videosu izlerken ekran karıt güncelleme yeri geldi bende buraya gelip adamın demesiyle beraberde download a bastım
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 6 Mart 2021 #4 Fenerbahçelii dedi: Hiçbir fikrim yok LoL FPS arttırma videosu izlerken ekran karıt güncelleme yeri geldi bende buraya gelip adamın demesiyle beraberde download a bastım. Genişletmek için tıkla... O attığınız fotoğrafta altta model seçme var. Oradan ekran kartınızı seçip uyumlu Driver'ı indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Hiçbir fikrim yok LoL FPS arttırma videosu izlerken ekran karıt güncelleme yeri geldi bende buraya gelip adamın demesiyle beraberde download a bastım. Genişletmek için tıkla... O attığınız fotoğrafta altta model seçme var. Oradan ekran kartınızı seçip uyumlu Driver'ı indirebilirsiniz.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.287 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 erdemst17 dedi: O attığınız fotoğrafta altta model seçme var. Oradan ekran kartınızı seçip uyumlu Driver'ı indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... benim ekran kartım orda yok ondan ordan seçemedim agalar biriniz yardım edin ya Son düzenleme: 6 Mart 2021 Artı 0 Eksi
erdemst17 dedi: O attığınız fotoğrafta altta model seçme var. Oradan ekran kartınızı seçip uyumlu Driver'ı indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... benim ekran kartım orda yok ondan ordan seçemedim agalar biriniz yardım edin ya