AMD Radeon Software 20.8.2 bozuk çıktı

Ben şahsen WHQL dışında hiç sürücü kullanmadım. Bir kere o hataya düştüm. Ama haftada bir WHQL sürücü sürümü değişmiş mi diye bakardım genellikle 1-1,5 ay sonra gelirdi. Siz de WHQL dışında kullanmayın bence.

Bu size abartı gelecek zamanında Google'ye sürücü nasıl yazılır diye arattığım oldu. Hele o RX 5700 XT'yi ilk kurduğumda görüntünün gitmesi. Sanıyorum ki ekran kartı bozuk. Meğersem sürücü hatalı. Ben dedim bunu kime satarım. Alan adam bu ekran kartı bozuk demez mi?

Aranızda belki de en uzun süre RX serisi ekran kartı kullanan kişiyim. (Ağustos 2016)

Hatta bugün tam 4. yılı.
Ekranda karelenme, çiziklenme, pembe filtre vs gibi sorunların hiç birini yaşamadım. Adrenalin sürümü ilk çıktığında 10-15 FPS düşüşü yaşadım. Onda da DDU ile silip eski sürümü kurarak düzeltmiştim.
Silikon şansı mıdır nedir? Bir benim başıma bir şey gelmedi sanırım koca sosyalde.

Son düzenleme:
Yaklaşık yarım saat önce sıfırdan kurdum sürücüyü. Sıkıntı gözükmüyor gibi. En azından Vegalar için problemsiz bir sürücü, gerçi yıllardır sürücü tarafında herhangi bir sıkıntı çıkmıyor Vegalarda. Kullanıma engel değil ancak HDR açıkken bazı durumlarda renklerin solması canımı sıkıyor. Az rastlasam da rahatsız edici. Aylardır duruyor öyle bilinen sorunlarda, çözmesi zor bir problem gibi de durmuyor. İkinci plana attılar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…