bence asla yükseltme performans düşüşleri varKullanıp sorun yaşayan var mı? Yükseltmeye değer mi?
rx6700xt kullanıyorum performans düştü ve sıcaklıklar arttı boşta fan açmaya başladı sıkıntılı benceBu versiyonu CoD MW III ve Alan Wake 2 destegi yuzunden dun yaptim!
Ama... İlk kurdugum zaman Hz dustu! İlk defa yasadim. Bir de tarayici ve gecisler pek akici olmadi. Ama FPS bakimindan cok da bir şey yoktu.
Bu versiyonu CoD MW III ve Alan Wake 2 destegi yuzunden dun yaptim!
Ama... İlk kurdugum zaman Hz dustu! İlk defa yasadim. Bir de tarayici ve gecisler pek akici olmadi. Ama FPS bakimindan cok da bir şey yoktu.
hangi sürüme geri geçtin bendede6700xt var kasmaya başladırx6700xt kullanıyorum performans düştü ve sıcaklıklar arttı boşta fan açmaya başladı sıkıntılı bence
bir önceki sürüme geri döndümhangi sürüme geri geçtin bendede6700xt var kasmaya başladı
birde hocam sende oyunlarda kısa süreli siyah ekran olması gibi bir sorun varmıhangi sürüme geri geçtin bendede6700xt var kasmaya başladı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.