AMD Radeon Software 24.6.1 stutter yapabilir

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Bu 24.6.1 surumu ben geldigi zaman hemen kurdum. Normalde ilk sürücü kuruldugu zaman stutter normaldir shader Cache'den dolayi, ama 1-2 gun gecti hala stutter oluyordu. Ben de 24.5.1 gectim ve gecmemle cozuldu hemen stutter. Stutter sorunu da dogrulanmis oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıktım vallahi bıktım bu AMD'nin ekran kartı driverlarından ya arkadaş büyük firmasın artık düzelt şu sürücüleri ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 24.6.1 surumu ben geldigi zaman hemen kurdum. Normalde ilk sürücü kuruldugu zaman stutter normaldir shader Cache'den dolayi, ama 1-2 gun gecti hala stutter oluyordu. Ben de 24.5.1 gectim ve gecmemle cozuldu hemen stutter. Stutter sorunu da dogrulanmis oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende de oldu sildim geri yükledim geri düzeldi.

"AMD eskisi gibi değil moruk düzeldi". Aynen. :D

Eskisine göre pekala düzelmiş durumda, özellikle 500 serisine nazaran sorun yok diyebiliriz. F/P ürünleri kötülemekten ne zaman vazgeçeceksiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı