B bunyamn Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 17 13 Haziran 2022 #1 AMD Radeon Software açılmıyor tıkladığımda eklediğim görseldeki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri resim_2022-06-13_154446138.png 10,4 KB · Görüntüleme: 133 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
AMD Radeon Software açılmıyor tıkladığımda eklediğim görseldeki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 bunyamn dedi: AMD Radeon Software açılmıyor tıkladığımda eklediğim görseldeki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yazar mısın? Büyük ihtimalle ekran kartının desteklemediği bir sürücüyü kurmuşsun. Artı 0 Eksi
bunyamn dedi: AMD Radeon Software açılmıyor tıkladığımda eklediğim görseldeki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yazar mısın? Büyük ihtimalle ekran kartının desteklemediği bir sürücüyü kurmuşsun.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 13 Haziran 2022 #3 bunyamn dedi: AMD Radeon Software açılmıyor tıkladığımda eklediğim görseldeki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eski sürüme güncelleyen Windows Update AMD ekran kartı güncel olduğu halde Windows Update eski sürümüne güncelliyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp AMD ekran kartı arayüzüne girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. www.technopat.net Konudaki adımları deneyiniz. Son düzenleme: 13 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
bunyamn dedi: AMD Radeon Software açılmıyor tıkladığımda eklediğim görseldeki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eski sürüme güncelleyen Windows Update AMD ekran kartı güncel olduğu halde Windows Update eski sürümüne güncelliyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp AMD ekran kartı arayüzüne girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. www.technopat.net Konudaki adımları deneyiniz.
KS KS B bunyamn Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 17 14 Haziran 2022 #4 EldrithcWraith dedi: Ekran kartını yazar mısın? Büyük ihtimalle ekran kartının desteklemediği bir sürücüyü kurmuşsun. Genişletmek için tıkla... AORUS Radeon™ RX570 4G Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Ekran kartını yazar mısın? Büyük ihtimalle ekran kartının desteklemediği bir sürücüyü kurmuşsun. Genişletmek için tıkla... AORUS Radeon™ RX570 4G
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #5 bunyamn dedi: AORUS Radeon™ RX570 4G Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 DDU ile kaldırıp buradan kurmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
bunyamn dedi: AORUS Radeon™ RX570 4G Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 DDU ile kaldırıp buradan kurmayı deneyebilirsiniz.